Niet zorgvuldig geweest bij het toesturen

Schoenen maat 42 H besteld, 42K bezorgd gekregen. Eerdere bestelling ging wel goed.

Goede en snelle service

Voor herhaling vatbaar

Geweldige service

Slippers voor zoon van 57 voor zijn verjaardag. Begin er maar eens aan, maar gelukkig hebben we Nolten. Ik weet mijn leven lang al dat Nolten de beste schoenenzaak is. Ook nu was de service geweldig. Heel goed. Ga zo door.

Snelle levering en genoeg keus.

Snelle en goede aflevering

Perfekt

Alles klopt.

Snel

Snelle levering, ,collectie mag iets uitgebreider.

Mijn eerste keer

Goed en netjes bezorgd

Snelle levering, makkelijk bestellen

Positieve ervaring

Het is de eerste keer dat ik bestel bij Nolten. Ik ben zeer tevreden, zowel over de aankoop zelf als over de geleverde service: correcte en snelle levering

Helemaal goed

Goede kwaliteit schoenen,ik ben n tevreden klant.

Duidelijke webshop met goed maatadvies

Correspondentie over de levering van de schoenen altijd prima. Duidelijke omschrijving van de schoenen en snelle levering

Goede en snelle afhandeling van retourzending.

Alleen maar lof

Dikke Prima

Oke

Zeer goede snelle service!

Telelfonsich goed geholpen bij een vraag. Snelle verzending.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering

Vlotte levering en goede retourservice. Helaas waren de schoenen te klein.

Ik had een paar schoenen gekocht. Deze werden vlot geleverd maar bleken helaas te klein. De retourservice was er goed en ging soepel.

Correcte service!

Snelle levering - professionele verpakking. Bestelde item uiteraard ook goede kwaliteit. Tot een volgende keer!

Snelle levering, goede prijs

Keurig verpakt en snel bezorgd. Met korting een goede prijs. Fijne website. Ook schoenen in wijdte maten.

Top bedrijf

Snel geleverd volgens afspraak

Prima service na vergissing bij levering

Aanvankelijk is vanuit de fabricant een vergissing gemaakt wat betreft de maat. Na een telefoontje en retourzending, is mijn “klacht” perfect en persoonlijk verwerkt. Heel prettig en goede kwaliteit schoenen

Bestelling via website en snelle levering is prima

Schoenen online besteld en afgehaald in filiaal in Delft. Fijn personeel en altijd goede schoenen.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.