Supersnelle service

Ik had deze leuke sneakers gezien, meteen besteld, en het was binnen 2 dagen al binnen. Topper! Schoenen passen trouwens prima en zitten heerlijk. Graag tot een volgende keer!

De beste schoenenzaak van Den Haag en omstreken!

Altijd leuke collectie.Voor ieder wat wils.Aardige verkopers/sters.

Kwaliteit zoals verwacht!

Toen ik van Zoetermeer naar Heerenveen verhuisde wilde ik de middenstand daar steunen. Helaas was er geen schoenenzaak waar ik zo fijn werd geholpen als bij Nolten in Zoetermeer. Als ik in Zoetermeer bij vrienden kwam kocht ik schoenen en tassen bij mijn vertrouwde schoenenzaak Nolten. In deze tijd van Covid-19 ben ik niet weer in Zoetermeer geweest maar.... inmiddels weer online een paar aankopen gedaan. Prima service en de verpakking is zorgvuldig gedaan. Met vriendelijk dank, Janny van Dijk

Alles liep prima

De schoenen zondag besteld en woensdag geleverd! Prima gegaan

Ik had er meer van .en ze lopen uitsteken.wel duur voor een gepensioneerde vrouw

Besteld online en op tijd geleverd zoals aangegeven. Prima :-)

Helaas heb ik beide bestelde slippers niet kunnen houden. Maar dit heeft te maken met mijn voet. De service en en terugsturen was correct. Ik zou zeker opnieuw bij jullie bestellen

zo zou je bij alle webshops willen: snelle afhandeling, goede en snelle levering, gratis retour

alles is goed geregeld bij Nolten. en natuurlijk een uitgebreid assortiment van goede merken. doordat je zonder kosten retour kunt zenden, is het eenvoudig om thuis te passen ipv naar de winkel gaan

Deskundig advies

Fijne winkel, veel keuze, deskundig advies en ze nemen alle tijd voor je

Prima service met omruilen

zeer snelle levering

Fijn dat mijn bestelde schoenen al binnen twee dagen geleverd werden!

Erg klantvriendelijk

Fijn dat Nolten het merk Cypres verkoopt; een goede balans tussen prijs en kwaliteit!

Levering snel en zonder problemen!

Super snel binnen

Me bestelling was super snel binnen

Snelle levering. Ik had meerdere maten besteld en heb dus een deel van de bestelling geretourneerd zonder retourkosten. Het geld van de geretourneerde artikelen werd snel teruggestort op de rekening. Goede service en betrouwbare webwinkel.

Alles prima

Alles prima

Alles super op tijd geleverd netjes verpakt niets op aan te merken.

verkeerd artikel ontvangen

verkeerd artikel ontvangen, geld stond wel snel weer op mijn rekening

Veel aanbod op de website, alle maten beschikbaar. Keurige aflevering

Super service

Ik had een mail gedaan of ik de schoenen tijdig zou toekrijgen, en inderdaad na 2 dagen had ik ze al aan.

Prima en vlotte levering!

Alles ging en is goed

Veel keuze, makkelijk besteld, betalen ging ook makkelijk en snel bezorgd. Pakketjes was netjes verpakt en artikel precies zoals ik had verwacht.

Snelle correcte levering.

Per ongeluk de verkeerde laarsjes besteld maar ben er heel blij mee. De aarsjes die ik bedoelde bestel ik later nog eens.Deze zijn top.

Goede ervaringen

Heb tot nu toe goede ervaringen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.