Overzichtelijke website met vermelding pasvorm. Goede en snelle levering.

Top shop in de Fred

Ben er helaas met het online bestellen qua maat niet uitgekomen maar gelukkig was de shop weer toegankelijk en was de keuze qua model en de juiste maat zo geregeld :-)

Vlotte keurige levering

Het merk wat ik besteld heb draag ik al lang. Alleen nog nooit besteld bij Nolten, maar de keuze was zo goed dat ik daarom besteld heb. De levering en de verzorging was perfect. Super netjes ingepakt. Dus de volgende keer bestel ik weer bij Nolten.

Zeer klantvriendelijk geholpen door Ursula.

Voeten goed opgemeten van de kinderen en eerlijk geadviseerd.

Netjes geleverd en mooie schoenen

Netjes geleverd en mooie schoenen

Meer verwacht

Had meer variatie verwacht in de kleuren

Mooie merken, goede service

Online besteld en snel geleverd! Zeer tevreden!

Klantenservice een cijfer 9

Leidschendam is mijn favoriete winkel.

Prima, shopafspraak gemaakt voor in de winkel, leuke ontvangst, heel goed geholpen, verschillende paren gepast, genoeg aanbod, leuke sneakers gekocht.

Gewoon top.

Snelle levering. Duidelijke webshop. En als het niet goed is, makkelijk retour en het juiste snel weer geleverd. Gewoon een dikke 10.

goede ervaring

Perfect overzicht en levering

Prima geregeld!

Snelle levering, prima! Veel keus, goede merkschoenen.

Super spelen keurig verxorgd

Keurig verpakt en snel bezorgd.

Alles verliep naar wens.

Alles verliep naar wens.

Controle vooraf noodzakelijk

Besteld was maat 42 H Toulouse Red Lizzard. Dat staat ook op de doos en op de rekening, maar In de doos zat maat 42 G. Dat was achteraf geen probleem, maar niet correct. De schoenen zelf zijn prima.

Verkeerde UGG pantoffels geleverd

Bij het openen van het pakket wat een cadeau was waren het zwarte UGG pantoffels ipv de bruin floral foil.

Prima, snelle bezorging

Betrof hier de aankoop van een paar "simpele" pantoffels. Advies gevraagd over welke maat. Snelle reactie van Nolten. Advies opgevolgd en zien er prima uit.

Helemaal prima

Nette en snelle levering! Alleen op andere site goedkoper gezien, maar daar was de maat niet meer.

Prima zaak, mooie uitstraling, goede keus, vriendelijk personeel!

Niet opdringerig, maar wel zeer goede hulp.

Helemaal goed.

Prima verzorgd

Snelle levering en keurig ingepakt.

Was verbaasd over de snelle levering. Alles was keurig ingepakt en het product voldoet aan mijn verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima webshop, snelle levering!

Webshop overzichtelijk, snel ontvangen via post.nl en super leuk kinderschoentjes! Zijn er blij mee. Verder geen contact gehad want bestelde was goed, dus hoef niet te retourneren! ( wat trouwens gratis is)

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.