Erg klantvriendelijk

Fijn dat Nolten het merk Cypres verkoopt; een goede balans tussen prijs en kwaliteit!

Levering snel en zonder problemen!

Super snel binnen

Me bestelling was super snel binnen

Snelle levering. Ik had meerdere maten besteld en heb dus een deel van de bestelling geretourneerd zonder retourkosten. Het geld van de geretourneerde artikelen werd snel teruggestort op de rekening. Goede service en betrouwbare webwinkel.

Alles prima

Alles prima

Alles super op tijd geleverd netjes verpakt niets op aan te merken.

verkeerd artikel ontvangen

verkeerd artikel ontvangen, geld stond wel snel weer op mijn rekening

Veel aanbod op de website, alle maten beschikbaar. Keurige aflevering

Super service

Ik had een mail gedaan of ik de schoenen tijdig zou toekrijgen, en inderdaad na 2 dagen had ik ze al aan.

Prima en vlotte levering!

Alles ging en is goed

Veel keuze, makkelijk besteld, betalen ging ook makkelijk en snel bezorgd. Pakketjes was netjes verpakt en artikel precies zoals ik had verwacht.

Snelle correcte levering.

Per ongeluk de verkeerde laarsjes besteld maar ben er heel blij mee. De aarsjes die ik bedoelde bestel ik later nog eens.Deze zijn top.

Goede ervaringen

Heb tot nu toe goede ervaringen

Great shoes

Shoes as described! Thanks

Teleurstelling

Vind de sandalen live heel lelijk en het zit aan geen kanten. Op de foto zag het er leuk uit. Kom ze binnenkort ruilen.

Snelle levering en gratis omruilen en verzendenAlles zeer vlot

Snelle levering gratis verstuurd en gratis retour zeer vlotte afhandeling

Prima. Vlotte afwikkeling

Keurig

Keurig!

Top service!

Ik had online een paar laarsjes besteld en bij het ophalen bleek de kleur van de laarsjes onderling te verschillen. Alles werd uit de kast getrokken om ervoor te zorgen dat ik toch dezelfde dag mijn gelijkgestemd gekleurde laarsjes kon ontvangen. Werkelijk fantastisch!

Levering was zeer snel 3n de schoenen naar verwachting.

fijne site, leuk aanbod.

fijne site, mooi aanbod van producten. Levering duurde wat langer maar was duidelijk van tevoren gecommuniceerd.

Prima!!

Snelle levering, fijne sneackers zitten heerlijk !! Erg blij mee

Goede service!

Goed!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en fashion accessoires en kleding voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.