Schoenen zeer snel ontvangen, gunstige prijs en goede voorwaarden bij retourneren

Kwaliteitsschoenen op internet besteld. Opgehaald in de winkel. Prima!

Vriendelijke klantenservice ( Lisa), behulpzame verkoopsters in de winkel. ( Leidsenhage) Superschoenen, grote keuze.

Zeer snelle levering.

Perfect !

Vlotte service .

Makkelijk bestellen en betalen vlotte afhandeling en verzending.

Duidelijke en overzichtelijke site

Met Nolten gecommuniceerd over de maten van de schoenen, snel reactie een duidelijke ontvangen. De bestelde schoenen goed verpakt binnen 1 werkdag ontvangen, de schoenen voldoen aan de verwachting.

Alles van begin tot eind was heel goed

De bestelling was er snel, helaas waren de laarsjes te klein en moest ik ze weer retour sturen. Dit ging ook allemaal heel vlot.

Topservice

Snelle en vlotte levering zonder problemen

Altijd snel en goed geregeld!

Uitgebreide mooie collectie en snelle levering

Goede website , snelle levering

Uiteindelijk toch de juiste schoenen

Met verbazing ontving ik de ongeopende doos met mijn geretourneerde sneakers binnen minder dan 24 uur weer retour. Wat blijkt: in de aanwijzingen voor retourneren staat, plak de Nolten retoursticker over de huidige sticker. Daar gaat het fout. De retoursticker van Nolten is dermate klein dat er altijd wel iets tevoorschijn komt van de oude sticker. Zoals een reepje barcode oid. Dat pakt Postnl op als adres i.p.v. het juiste. Et voila dan gaat het mis!! U kunt heel wat ergernis voorkomen door de adresstickers een stuk groter te maken. Of uit te leggen dat alles wat er omheen zichtbaar is met viltstift doorgestreept moet worden. Daarna na wat heen en weer gebel, uiteindelijk een week later de juiste schoenen ontvangen. Groetjes

Vriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen door 2 dames, heel behulpzaam met het passen van andere paren schoenen. Top!

Goed werkende website voor bestelling en afspraak winkel. In winkel prettige bediening medewerkster. Gekozen artikelen bevallen ook goed.

Fijne service

Snelle levering, telefonisch behulpzaam en met het annuleren van een weborder snel het geld weer retour.

Uitstekende zaak

Vriendelijk personeel, goed advies en prima service

Vlotte verzending, top!

Ene dag besteld, andere dag al in huis. Past perfect, precies zoals omschreven.

Meerdere malen al besteld prima i

Tevreden

Wordt goed geholpen .

Top!!

Ik had de schoen gekocht voor een crematie.(momenteel zijn er geen feesten helaas) ik had het de hele dag aan en het deed geen pijn!!! In mijn leven heb ik het niet zo vaak meegemaakt dat ik geen pijn krijgt als ik een nieuwe schoen voor het eerst aandoet, want ik heb best gevoelige en iets brede voeten. Ik draag alleen leer en ja soms kunnen leren schoenen ook pijn doen. Maat was goed, superzachte suedeleer!...en mooi verpakt. Ik ga zeker weer bestellen.

Snel toegestuurd en goede service

Twee paar schoenen besteld. Een paar was helaas te klein. Dit paar hebben we teruggestuurd en het geld werd snel weer teruggestort. Het andere paar is de goede maat en zijn we erg blij mee. Makkelijk om zo toch schoenen te kunnen kopen in Coronatijd.

Sussesvol

Ik heb voor het eerst online schoenen gekocht bij Nolten. De service. Levering en bezorging waren uitstekend

Goede snelle levering, kwalitatief fijne produkten en goede retourmogelijkheid niet passende schoenen.

Super Service

Alles snel geregeld

Het is prima geregeld allemaal

Alles is goed gegaan en bezorgd

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.