Snelle levering en snelle afhandeling

Mooie schoenen zitten fijn Correct ingepakt en snelle levering

Goede en snelle service!

Zeer positief!!

Goed assortiment

Online besteld en mijn schoenen werden netjes geleverd. Nolten heeft ruime keuze, ook voor de zeer smalle voet. Dat is erg fijn!

Snel, Duidelijk

Snelle reactie van klantenservice , goede afhandeling qua betalingen. Ik raad het iedereen!

Goede service. Prima zaak!

Na verkeerde maat kosteloos teruggestuurd. Het retour formulier zat al bij het pakket.

Snel en efficiënt

Kwaliteit en geen verrassingen

Merkartikel in de sale. Prima deal, snel geleverd.

Supersnelle levering en uiteraard weer geweldig mooie schoenen van mijn favo schoenenwinkel.u

Altijd goed zoals gewend!

Werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen!

Snel en accuraat

Idem

Perfecte service, gemakkelijk bestellen

Ik had twee paar schoenen besteld, maar was vergeten de riem erbij te bestellen. Na 1 telefoontje en een mailtje kreeg ik een korting zodat de riem -zonder verzendkosten- werd verstuurd! Super service!

Soepele afhandeling online bestelling

Prima webshop als alternatief voor fysiek winkelen. Online bestellen en afhalen in de winkel. Goede service.

betrouwbare service

Besteld in de ochtend , de volgende dag in huis !!

Altijd mooie schoenen

Nolten is voor mij de schoenenwinkel. Ze hebben mooie schoenen en alles wordt zo snel mogelijk geleverd.

Perfect!

Makkelijk te bestellen, netjes een sms toen het klaar lag om opgehaald te worden.

Goeie service

Zeer goede en snelle service.

Overzichtelijke website, snelle levering, veel keuze en kwalitatieve producten.

Afgelopen weken 2 x schoenen besteld online, afgehaald in de winkel. Kan het een ieder in deze corona tijd alleen maar aanbevelen.

Prettige service

Vriendelijke medewerkster en een prettige winkel

Altijd even behulpzaam en vriendelijk

Ik koop altijd heel graag bij Nolten, fijn personeel, mooie winkels en goede schoenen.

Prima, vlotte service

Enkellaarsjes in de aanbieding met extra korting ivm punten, niet gek!

Snelle levering, mooie schoenen

Snelle levering, mooie schoenen, dik tevreden

Ging prima!!

Via de site artikelnr uit de etelage besteld. Werd daags daarop gebeld, kon volgende dag mijn sneakers ophalen, top.

Goede en leuke service

Schoenen waren te groot, voeten opgemeten, toch niet goed, wat nu? Ik gebeld en super geholpen en meegedacht. Blijkt een foutje in de maat tabel maar die hebben we samen gevonden en opgelost. Nu een paar schoenen, naar mijn zin. Ik ben klaar voor mijn trouwdag! Bedankt!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.