Geweldige service

De bestelde schoenen vrij snel bezorgd gekregen. Top.

Perfect!

Snel geleverd. Helaas was het artikel te groot. Terugsturen ging perfect.

Snelle levering, goede update tijdens het verzendproces

Snelle levering, goede update van het leveringsproces.

prima service

De levering verliep heel vlot. Na de retourzending ben ik uitstekend en heel voorkomend te woord gestaan door 1 van uw medewerkers(ikgeloof dat ze Ilse heet) waarvoor alsnog mijn hartelijke dank

Fantastisch!!!

Snelle service!!!

Goede en snelle levering.

Het schoeisel dat ik heb besteld, was snel leverbaar. Daarna een telefoontje om het artikel op te halen.

Prima kwaliteit

Netjes verstuurd

Snelle levering. Goed produkt

Mijn bestelling was snel geleverd. Retourzending snel gecommuniceerd..nieuwe bestelling weer snel ontvangen

Goede service en snelle verzending

Alles volgens afspraak, goede service en snelle verzending

Snel en goed geholpen. Product zoals omschreven Prima service

Teleurstellend

Ik kreeg volledig verkeerde schoenen ipv wat ik besteld had

Lakse houding en rappe maar ongeïnteresseerde klantenservice

Nolten stuurde geen verzendbevestiging, en weet dat onterecht aan Postnl. Schoenen worden verstuurd zoals ze ze teruggekregen hebben van eerdere klanten, en als dat zonder enige bescherming was, dan ontvangt de volgende ze dus ook zo, ook al beschadigen (prijzige) schoenen daardoor. In een reactie op mijn vraag daarover bleek dat ze dat volkomen normaal vinden. De toon van de klantenservice is aanmatigend, ze hebben duidelijk geleerd om nergens te laten blijken dat het misschien beter had gekund. De centrale boodschap: als 't je niet bevalt dan stuur je ze gewoon terug. Een teleurstellende houding, waaruit niet veel hart blijkt voor de zaak en haar product. Misschien was mij geval een uitzondering, maar dit was mijn eerste en laatste bestelling bij dit bedrijf.

goede schoenen en mooie merken

Altijd keurig verzorgd en mooi op tijd.Echt een aanrader!

Tevreden; mooie tas, snelle en correcte levering.

Super leuke tas besteld; werd netjes afgeleverd. Zeer tevreden!

Goede schoenen, goede service

Schoenen besteld, de schoenen gekozen die ik wilde hebben. De andere schoenen teruggestuurd -- zonder retourformulier. Stom! Gelukkig werd ik goed geholpen door de medewerkers van Nolten en is het dankzij hun oplettendheid goed gekomen. Fijne communicatie, goede klantvriendelijkheid.

Niet echt positief

Nadat ik een middag had zitten wachten op het pakket werd het pas de volgende dag bezorgd. Het bevreemdt mij dat bij terugzending de kosten van verzending niet worden vergoed. Jammer

Super snelle levering

Laarzen besteld in t weekend en dinsdagochtend al binnen

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen.

Bij aanvullende vragen had ik snel en adequaat antwoord

Snel en goed

Erg goed!

Mooie schoenen, snelle levering. Iets te groot besteld maar gemakkelijk kunnen retourneren.

Heel plezierig

Prima allround service in deze nieuwe shopping wereld

Geweldige service

Moest mijn schoenen inruilen voor een maatje groter en dat werd bijzonder snel afgehandeld

Geweldig!

Super snelle levering, terug gestuurd binnen een week geld weer op de rekening!

Topservice!!

Snelle verzending!!

Behulpzaam en goed

Wisselen schoenen wegens verkeerde maat en ontbrekende Valentijnskorting werden keurig opgelost. Top.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.