Snelle en vriendelijke levering

Alles heel prima,maar met kleine kanttekening dat bestelling dubbel ging. Wel weer prima opgelost!

Best wel goed maar toch een “maar”.

Dubarry laarzen, daar zoef ik normaal gesproken zo in. Dit is nu mijn 3e paar. Online gekocht deze keer. Het aan en uittrekken van de laarzen is nogal lastig. Zeg maar, dat als ik ze in de winkel had gepast had ik ze niet gekocht.

Goed geregeld en snelle levering

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

Top site, top schoenen , top winkel

Goede website, goede relevante informatie over het produkt , heel makkelijk schoenen te bestellen , snelle levering boven de € 50 zelf gratis levering, al met al helemaal top, regel rechte aanrader .

Erg mooi spul

Prima levering, erg tevreden

Ik heb twee keer online schoenen besteld. De levering was in beide gevallen prima. Niets op aan te merken.

Prettig te bestellen bij Nolten. Mooie collectie en snelle levering.

Prachtige schoenen besteld en deze konden vlot, op afspraak, worden afgehaald. Prettig contact met medewerker Nolten.

Perfect service.

Quick and easy.

Goede levering

Prima levering. Goed en netjes verpakt.

Snel geleverd en van goede kwaliteit!

Snelle verzending en goed verpakt. In 1 woord: prima

De overzichtelijke website maakte het makkelijk een bestelling te doen.

Ruime keuze en kwalitatief goede producten.

Prima ervaring

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fantastische servce en het produkt erg mooi en zoals de beschrijving

Zal zeker weer bij deze firma Nolten brstellen Produkt zoals omschreven Snelle afhandeling

Snelle verzending, stevig verpakt, eenvoudig te retourneren en zeer vriendelijke mensen

Zie boven

Gekregen wat er stond

Besteld via een plaatje en de goederen tas en riem waren net zoals het plaatje. Ben altijd bang om iets anders te krijgen als men verwacht. Grandioos kan dit vaker doen

De bestelling was snel in de winkel en ik werd keurig gebeld voor een afspraak

De bestelling keurig afgehandeld. Helaas bleek een paar schoenen niet te passen, dus weer teruggebracht en een andere maat terug gekregen. Ging allemaal prima alleen ik moest het nieuwe paar afrekenen en het geld van het paar dat ik vrijdag had teruggebracht zou worden teruggestort. Ben benieuwd want het is nu dinsdag en het geld is nog niet gestort.

prima en snelle service

snelle levering. prima geregeld

Erg goed.

Ook nog 5 dropjes gekregen bij mijn Lou Lou tasje.

Tevreden

Mooie schoenen voor prima prijs. Laat levering, enige slechte punt.

Goede en duidelijke website

Top service !

Mooie keuze en top service

Prima service!

In deze barre Corona-tijd heeft Nolten een prima service opgezet wat betreft on-line bestellen en keurige aflevering thuis.

De eerste

De eerste keer schoenen besteld en naar tevredenheid ontvangen in deze moeilijke tijd.

Goede service maar de schoenen waren niet comfortabel

Tevreden met de mogelijkheid mijn aankoop terug te sturen en mijn geld weer terug te krijgen zonder probleem.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.