Snel, goed en efficiënt!!

Via een goede website is het te bestellen, de volgende dag in huis en ondanks Corona is dit snel! Geweldig!!

Het juiste product en keurig op tijd geleverd.

Snelle en goede levering

Snelle en keurig afgeleverd !

Goede webshop

Door vertraging bij PostNL was het pakket er helaas niet op zaterdag maar op maandag wat in mijn geval wel jammer was ivm de sneeuwval tijdens het weekend, ik had nl. handschoenen besteld ;), maar daar kan Nolten verder niets aan doen. Ik vind het een prima webshop met uitgebreide betaalmogelijkheden.

Super super

Verzending

Van de schoenen zelf heel tevreden. Spijtig genoeg niet van de verzending. Denk dat deze in de sneeuw heeft gelegen of in water want de doos zelf viel bijna uit elkaar,maar dit ligt aan de transporteur

Mooie laarzen

Mooie laarzen in de sale! Prima bedrag! Ik ben blij!

Topzaak met mooie merken en prima service!

Topzaak met mooie merken en dito service!

Ik had schoenen online gekocht die helaas te klein waren. Dezelfde dag dat ik de ontvangstbevestiging van de retourzending ontving, stond het geld weer op de rekening. Hopelijk kan ik snel weer in de winkel zelf mijn schoenen uitzoeken!

Goed!

Snel, mooi ingepakt!

Allemaal heel goed verlopen mbt. de aankoop.

Supersnelle levering,snel reactie op een vraag en keurig verpakt

Prima winkel !

Goed.

gewoon goed en supersnel

Interessante aanbiedingen en volop keuze maakt het online shoppen tot een feest bij Nolten. En veel kwaliteitsmerken zoals Floris van Bommel.

Goede winkel en goede kwaliteit

Betaalbare schoenen en goede service.

Makkelijk en snel

Schoenen besteld en betaald. Helaas paste ze niet, dus beide teruggestuurd. Kreeg netjes een mail dat ze ontvangen waren en het geld teruggestort. Super.

Snelle levering, duidelijke regels. Zeer tevreden en blij met de sneakers.

Aanrader

Heel snel geleverd, uitstekende service

Snel en goed.

Leuke collectie eenvoudig besteld en makkelijke retour indien nodig.

Je weet waar je aan toe ben

Ouderwetse vertrouwde service

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.