Goede service. Niet alle bestelde schoenen zaten goed. Geretourneerd, en het geld was heel snel teruggestort.

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Prachtige regenlaarzen tegen een goede prijs.

Ga nooit meer online bestellen

Heb online sketches besteld. Ontvangen en retour gestuurd. Nu blijk de post vertraging op te lopen. Na 10 dagen heeft nolten mijn retour pakket nog steeds niet. Heb nolten gevraagd on de schoenen vast 1 maat groter op te sturen. Tenslotte zijn ze al betaald. Dat deden ze niet. Zie het er dus al van komen dat ik de boot mis.

Snel

Doen!

Prima! Volgens mij was ik een van de eerste click&collect-klanten, dus het afrekenen verliep nog wat moeizaam, maar: hele leuke laarsjes gekocht, ben er superblij mee!

Mooie schoenen voor mooie prijs. Veel keus en veelzijdige collectie. Al jaren tevreden klant.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Correct prima spullen.

Snelle en goede service

Heb laarzen besteld en levering was snel en ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Goede en snelle service!

Mijn bestelling is zoals vermeld op de website snel en goed ingepakt geleverd. Goede service!

Prima, snel geleverd, retour ook geen probleem.

Ik had laarzen besteld, snel geleverd en goed verpakt, helaas waren ze anders dan verwacht, het retourneren ging heel makkelijk en geld snel terug op de rekening. Hele goede service, alles snel en naar tevredenheid.

Voor herhaling

Goede en snelle service. Ook netjes verpakt.

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit schoenen en snelle service.

Vlotte aflevering

Het hele traject vanaf betaling t/m aflevering is helder te volgen! Het pakket was ook keurig ingepakt. Aanrader!

Mooie laarzen

Weer super mooie laarzen met een geweldige afprijzing gekocht. Heel blij mee!

Vvv bon niet te gebruiken

Slecht dat je een VVVbon in de webshop alleen kan gebruiken tot €50,00 (wettelijk bepaald). Waar je overigens pas achter komt na een mailwisseling met de klantenservice. Jammer dat de webshop van Nolten hier geen oplossing in bied door bijvoorbeeld. aan te bieden om t/m € 50,00 met de bon te voldoen en het restant via Ideal. Ook jammer dat je tijdens je bestelling hier niet van op de hoogte wordt gebracht, maar alleen een foutmelding krijgt. Buiten dat, snelle levering.

Mooie laarzen gezien in de etalage

Mooie laarzen gezien in de etalage op zaterdag. QR code gestand en online besteld. Maandag in huis. Hele mooie laarzen en zitten perfect!

Goede kwaliteit en snelle service

heel efficiënt en attent

heerlijk om direct contact te hebben met de winkel via hun eigen website. op mijn vraag via de email kreeg ik direct de volgende dag al antwoord.

Fijne persoonlijke begeleiding

In tegenstelling tot de hele grote jongens op het internet, krijg ik bij Nolten nog steeds het gevoel dat ik geen nummer ben. Alles wordt keurig en persoonlijk afgehandeld. Er zit een echt mens aan de andere kant van het beeldscherm naast de automatisch gegenereerde uitwisseling. Dat vind ik fijn. Je kan ze zelfs bellen. Het enige wat ik verwarrend vond was dat in de bevestigingsbrief van mijn bestelling staat dat ik er ook voor kan kiezen de bestelling te komen afhalen in de winkel; terwijl dat nu geen optie is.; vanwege de richtlijnen van het RIVM natuurlijk; maar dat had wat mij betreft er even bijgezet mogen worden.

Ye smalle schoenen

De schoenen waren bijna allemaal te smal. Jammer want ik vond ze allemaal leuk. Verder is het geld van de terug gestuurde schoenen nog niet terug gestort. Dat ben ik niet gewend van Nolten .

Snelle levering en de goede maat

Ook zodra de winkels weer open zijn zal ik ze zeker bezoeken.

In deze tijden kwaliteit weten te leveren, dat doet Nolten helemaal top! Normaal gesproken in de winkels doen ze dat al goed, en dat proces weten ze nu te waarborgen. Prachtige schoenen, goed en met zorg ingepakt, aandacht voor het bestel en verzendproces. En dat tijdens de drukke uitverkoop...

Super snelle service.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.