Zeer snelle levering.

Ouderwetse service in een duidelijke webshop

Makkelijk maat te kiezen, duidelijke webshop, snelle levering, tijdige updates

Goede service, snel en klantvriendelijk

Goede kwaliteit, snelle levering,gewoon fantastisch.

Topkwaliteit!

Geweldige schoenen en service !

Keurige schoenen , precies zoals omschreven en echt een top service!

Snel geleverd alleen ook gelijk weer retour. Maat zou je gewone maat zijn maar valt veel groter en wijder.

Netjes bezorgd en ook retour goed geregeld.

Snelle levering en vlotte afhandeling van retour

Super georganiseerd in deze lastige tijd! Snelle levering en omruilen was ook zo gepiept!

snel en goed verpakt

Goede en snelle service.

Goede levering

Snel geleverd, goed en netjes verpakt.

Supersnelle levering!

Al een paar iets besteld bij Nolten. Prima snelle levering.

Fijne shopervaring

Snelle levering, keurig verzorgd, retouren vlot afgewerkt, fijne ervaring Mooie merken schoenen

produkt besteld en keurig op tijd bezorgd.

Zeker aan te raden

Ik ben zeer tevreden altijd ,maar nu een probleem met bestelling voor Valentijn,schoenen van Floris van Bommel,niet goed gekeken ,bij mijn adres,sta op versmessen Ingrid,pontweg 68 67, ?9890gavere maar mijn nummer is 67 ,dus weet ik niet waar die schoenen gaan te recht komen,dus ben ik ongerust,heb ze op 27 januari besteld en heb nog niets ontvangen,kom da nooit tegen ,maar iedereen kan missen e ,met vriendelijke groeten [email protected]

Hele goede ervaring

Ik heb eerst gebeld en werd goed te woord gestaan. Ik heb een schoenverhoging dus kan niet zomaar van een plaatje kopen. De dame die ik aan de telefoon had heeft het nagevraagd en dat kon dus heb ik ze gelijk besteld. Ik ontving de Hogan's na een paar dagen

Super levering

Twee paar schoenen besteld en beiden zitten goed!

Duidelijke website, gemakkelijke bestelling, snelle levering en het belangrijkste natuurlijk: mooie laarzen met een geweldige pasvorm

Bestelling snel en keurig afgeleverd!

Bestelling netjes en snel geleverd

Alles op tijd geleverd

Goede producten met uitstekende service!

Goede producten met uitstekende service!

Snel bezorgen van de bestelling.

Wij wachten totdat de winkels weer geopend zijn.

Nog nooit eerder online schoenen gekocht, maar wegens de lockdown toch maar eens gedaan. Die zijn dus alweer retour omdat ik deze nadat ik ze ook een paar dagen in huis gedragen hebt en zo nog een kans heb gegeven, nog steeds niet lekker zaten. In de winkel had ik al direct na het passen geweten dat ik deze niet had gekocht. Kan Nolten verder ook niets aan doen, maar ik wacht nu net zo lang tot de winkels weer geopend zijn met het kopen van nieuwe schoenen. Het heen en weer blijven sturen vind ik niet fijn. Verder over Albert Nolten alleen maar aanbevelingen, het is mijn en die van mijn vrouw onze favoriete schoenenwinkel. Wij zijn hier al jaren vaste klant. Het cijfer is wat lager door de lockdown, anders zou ik eerder denk aan een acht of een negen. Er is immers wel altijd ruimte voor verbetering.

Mooie schoenen voor mooie prijs en snel geleverd

Snelle levering van twee paar schoenen van een merk waarvan ik de pasvorm al kende. Super.

Steun graag mijn favoriete schoenenwinkel!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.