Geweldige service en levering!

Dr martens besteld uit de sale levering zou iets langer duren maar de volgende al geleverd!

Super service eerst even mail correspondentie vwb de maat daarna gelijk besteld .

snel

snelle bezorging

Snelle levering en een fijne website!

Duidelijke website, veel keuze

Smoothless

Allemaal keurig

Goede informatie op de website hielp bij het kiezen en bestellen; netjes verpakt en alles goed geregeld!

Mooie schoenen snel bezorgd

Voor het eerst schoenen besteld Durfde het bij Nolte wel aan gezien de ervaringen die ik in de winkels heb opgedaan maar ben zeer tevreden zowel over de schoenen als de correcte bezorging

Uitstekend verlopensnelle

snelle afhandeling en mooie gympen, zoals ik overigens gewend ben bij Nooren.

Snelle levering, heel netjes verpakt. Omruilen leverde geen probleem

goede en snelle service

Ik ben altijd goed geholpen door onno en zijn team.

Snelle levering, mooie schoenen

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de bezorging verliep vlekkeloos.

Teleurstellend

De tas was mooi,echter de metalen onderdelen waren niet mooi glad gepolijst.. Dit was de reden van retour.

Snel en goed

Prima prijs/kwaliteit. Bezorging snel. Retourprocedure efficiënt.

Netjes verzonden en op tijd

Het blijft toch altijd anders dan langs komen in de winkel. Dan had ik wat meer gepast en had ik denk ik een andere keuze gemaakt. Boots zijn prima maar ik vind ze lastig om aan te doen.

snelle levering - goed verpakt

geen bijzonderheden - gewoon naar verwachting zoals het hoort

Super snelle bezorging

Mooi verpakt, super snel binnen. Alleen het alarm zat er nog in. Volgende dag kreeg ik pas antwoord via email. Ondertussen natuurlijk gewoon gaan bellen maar de Bogaard en.een mevrouw zei dat ik het gewoon zelf kon verwijderen. Nou dat viel even niet mee maar toch gelukt. Ik mocht ook langs komen in de.winkel maar wilde ze gelijk aan. Sevice dus, niet van de klantensevice, waar je eigenlijk wel gelijk een antwoord van verwacht

Correcte snelle probleemloze bestelling en aflevering!

Geen enkel probleem met bestellen van schoenen gehad. Ideale manier in deze tijd.

Prima website, snelle levering en goede communicatie!

Prima en prettige winkel

Ruime keuze en goede bediening

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering product. Nadat schoenmaat niet bleek te passen, snelle retourbetaling.

levering goed verzorgd en netjes verpakt

Heren schoenen netjes ingepakt, alleen kleur schoen viel donkerder uit dan op foto van website. Schoenmaat was goed, maar doordat kleur tegenviel zijn de schoenen geretourneerd. Dit ging makkelijk door het retourformulier incl adressering. Ik wacht nu op terugstorten van het geldbedrag

Fijne schoenen en snel geleverd

Zocht naar goede wandelschoenen voor de winter voor mijn man. Had mooie van PME gezien maar nergens leverbaar. Gelukkig had Nolten nog op voorraad en geen spijt dat ik daar besteld heb. Maat is perfect, ze lopen heerlijk en de bestelling was makkelijk en snel voor elkaar!

Fijne schoenenwinkel!

Mooie schoenen, vriendelijk personeel, mooie winkels.

Snelle Levering! Top !

Prima Service

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.