Altijd verloopt alles goed nu wel foutje 1 ,de laarsjes waren in verkeerde kleur geleverd waren bruin en moesten zwart zijn bij bestelbon

Prima communicatie, prima service.

Zoals hierboven, prima!

Snelle wm goede service, super schoenen, kortom top!

Snelle toezending!

Snelle toezending. Makkelijk achteraf betalen.

Snelle levering!

Helaas is de H wijdte van het merk schoen die ik kocht, niet de H wijdte die ik nodig heb. Moest helaas retourneren.

Snelle levering en prima verpakt

Enkellaarzen zijn heel snel geleverd, en kwalitatief erg goed verpakt. Ben erg tevreden over deze aankoop

Alles prima geregeld

Besteld en na 3 dagen in huis...

Goede keuze en snelle levering

Prima aanbod schoenen. Goede prijzen en snelle gratis levering

Uitstekende, complete en snelle services

Keuring verzorgd

Super mooie schoenen besteld waren snel in huis en zitten perfect.

Mooie schoenen en snel verzonden

Nolten heeft altijd erg mooie en kwalitatief goede schoenen. Het verzenden ging ook erg snel!

Precies wantij verwachtte

Besteld, snel geleverd, kwaliteit top.

Zeer netjes en goed

Mijn ervaring is zeer snel en netjes opgestuurd en geleverd Ik ben zeer tevreden

Goede laars, mooie kleur donkerblauw

Het enige jammere is dat er geen rits in zit, dus aan-en uittrekken is wat lastiger.

Schuhkauf

Alles gut geklappt super preis Leistung

Doen moeilijk over 0,02 cent....dit bedrag had ik te weinig om geen bezorgkn te hoeven betalen. Beetje jammer.

Snelle bezorging en retourverwerking

Goede aanbieding Handig retourproces

Goede service snelle levering

Fijne online winkel

Very good

Perfect service

Prima ervaring

Bestellen ging via de website prima. En dag erna al levering. Top.

Goede service, snelle levering

Het assortiment bij Nolten is groot. Het versturen van de bestelling gaat snel en ziet er altijd prima verpakt uit. Ook het retourneren en het daarmee terug krijgen van het geld gaat ook snel. Al met al erg tevreden.

Mooi product, mooie prijs, goede levering

De schoenen die ik heb besteld, zijn goed afgeleverd. De schoenen zijn van goede kwaliteit en waren zo verpakt dat ze netjes binnen kwamen.

Everything went smooth. Description of product is accurate.

Snelle levering, goed verpakt!

Blij net mijn nieuwe Ugg handschoenen! Hele snelle levering en mooi verpakt in een goede doos die niet te groot is #milieu

Bestelde schoenen inmiddels ontvangen. Alles is keurig afgehandeld.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.