Prachtige schoenen, snel geleverd!

Op de valreep een paar dagen voor kerst nog een paarstevige wandelschoenen besteld voor mijn man, en die werden binnen 3 dagen ook bezorgd! Prima service Nolten!

Ik vind hartstikke goed, nogmaals bedankt voor. Alvast bedankt , Mvg Goia

Snelle levering en helemaal naar wens

Nette snelle levering en helemaal naar wens en goede service

Snel geleverd ondanks de drukte en producten keurig verpakt. Mankeert niets

Bestellingen worden snel en goed geleverd

Fijne website, genoeg keuze, snelle bezorging, retourneren makkelijk en snelle afhandeling!

Snelle levering, makkelijk te bestellen. Niks op aan te merken.

Prachtige schoen. Hele fijne super snelle service

Ik Hebrews paar schoenen besteld. De levering is super snel en erg netjes. De eerste schoen had een verkeerde wijdte maat. En retourneren bleek geen issue. Nu staat er een nieuw prachtig paar in huis. Erg blij met alles. Dank u wel

Snelle service en mooie schoenen

De kwaliteit van Nolten, maar dan online!

Goede producten en goede service

Bestelling was keurig op tijd en product voldeed aan de eisen

Heel tevreden over echt top

Als mijn 2paar schoenen versleten zijn bestel ik er terug zeker weten voorzichtig op de baan he

Perfect!

Snelle service, perfect ingepakt en passen!

Goede verpakking en snelle levering.

Grandioos

Vandaag bestellen is morgen in huis . Je kunt van deze zaak op aan .

Positieve ervaring

Klantvriendelijk en snelle verzending

Gewoon super!

Makkelijke site, ruime keuze, snelle levering!

Zoals het hoort

Helemaal prima, Snel geleverd, juist geïnformeerd, juiste artikelen geleverd. En dat voor een nette prijs. Precies zoals het hoort. Een aanrader als je het mij vraagt

Gewoon goed

Goede ervaring

Fijn dat ze meedenken toen we in lock down gingen en ik in de winkel schoenen had besteld

Snel en netjes geleverd. Kortom in een keer goed. Wat wil je nog meer.

Goede service en snelle levering

Had de schoenen, snel in huis. Helaas toch niet wat ik zocht. Vond ze te veel glimmen, dus retour.

Snel en correcte levering.

Goede service en snelle correcte levering van mijn schoenen.

Duidelijke website, snelle levering!

Prima, snel en goede kwaliteit

Prima, snel en goede kwaliteit

Snel, betrouwbaar en kwaliteit.

Tot voorkomt had ik alleen de ervaringen van de nolten Winkels. De kwaliteit en service die je daar ervaart geldt ook voor de webshop! Chapeau!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.