Super!!!

Hele snelle levering!!! En heel goed verpakt!

Verpakking en verzending keurig verzorgd!

Fijne winkel

Goed contact

Mooie website, snelle levering en goed verpakt.

Hogan sneakers

Afgelopen week ontving ik mijn Hogan sneakers. Ze zitten perfect en ik heb ze heel snel ontvangen. Ben een zeer tevreden klant !

Op exact juiste datum geleverd, ondanks Corona-tijdperk.

Snelle service Goede prijs kwaliteit

Goede service mooie prijs schoenen

Met een mooie korting op mijn favoriete merk schoenen die snel binnen kwamen.

Netjes

Verzenden snel, nette afhandeling van Retour en geen gezeur!

snel en goed verpakt geleverd, top !

voor het eerst bij deze web/winkel besteld, alles is snel en goed verpakt geleverd.

Prima geholpen met een alternatief

De schoenen die ik uitgezocht had waren helaas uitverkocht, maar ik werd prima van advies voorzien zodat ik nu van een perfect alternatief voorzien ben,

Koop oke, nazorg iets minder

Koop verliep voorspoedig en met een goede korting. Helaas stond bij het artikel niet dat deze minstens een maat uitloopt waardoor ik er na 2 weken niks meer aan heb. Toen ik dit meldde en vragen stelde kreeg ik in eerste instantie wel reactie maar totaal geen antwoord.

Ze denken mee!

Had een bijzondere situatie met een online bestelling en cadeaubonnen en dat hebben ze fantastisch opgelost!

Snelle levering en veel keuze in schoenen

Zie hier boven

topservice!

snelle en duidelijke levering. top in deze tijd van het jaar!

Goede en snelle levering

Ook bij vragen snel een duidelijke reactie per mail

zeer snel binnen

als je besteld heb je het zeer snel binnen en de als je wat moet weten ook makkelijk berijdbaar ineen soort goede service

Prima (web)winkel!

Altijd prima zonder zorgen en op basis van een prima service bij jullie onze schoenen gekocht.

Goed en vlugge verzending

Goede schoenen en een scherpe prijs vlugge bezorginf

keurig verpakt en bij vragen per email een snelle reactie

Prettige winkel, goede bediening en goede kwaliteit schoenen!

Op deze schoenen loop je zó weg ;)

goed en snel

Volgens afspraak netjes geleverd.

Helaas nog steeds geen nieuwe schoenen

Meer dan een week geleden nieuwe schoenen besteld. Deze waren helaas te groot dus retour gestuurd en een nieuwe maat besteld. Na 3 dagen maar zelf contact met Nolten opgenomen, om te vragen of ze de schoenen retour ontvangen hadden. Dit was het geval en de andere maat zou weer opgestuurd worden. Nu 3 dagen later helaas nog steeds geen bericht dat het verstuurd is......beetje jammer van de weinige info die je krijgt......hoop ze wel snel te ontvangen.......

Goed verlopen proces en levering

Goed verlopen proces en levering

Ruim assortiment en goede prijs

De gekochte schoenen waren niet alleen in mijn maat, maar ook in mijn breedtemaat verkrijgbaar. Dus eindelijk een goede leverancier gevonden. Snelle levering en een goede prijs.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.