Goede website en prima afhandeling

Duidelijke website met 10 winkels in Den Haag e/o, geeft vertrouwen om door te winkelen en aanschaf te doen. Afhandeling en bezorging volgens afspraak. Alles perfect geregeld. Ben zeker voornemens om vaker bij uw zaak te kopen.

Blijft een favoriete winkel

Deze keer een bestelling via de website geplaatst. Website is overzichtelijk, goede filters toe te passen en fijn dat nu ook te zien is of het product eventueel op voorraad is in een winkel.

Ik ben heel goed geadviseerd en prettig geholpen.

Ik draag steunzolen en heb een hoge wreef. Niet iedere schoen zit daarom comfortabel. Het is soms dan ook een hele zoektocht naar het juiste model. Inmiddels is gebleken dat de dichte schoenen van Durea het juiste model voor mij zijn. Degene die mij hielp, dacht goed met mij mee en gaf goede adviezen. Ik wist niet zo goed of ik nu het best maat 6 of maat 5 en een half moest nemen. Wat ik heel bijzonder vond, is dat deze dame toen tijdelijk de grotere maat voor mij apart zette zodat ik de kleinere maat thuis uit kon proberen. Uiteraard zou de grotere maat verkocht zijn geworden als iemand daar om had gevraagd. Zaken zijn zaken natuurlijk. Het is uiteindelijk de kleinere maat geworden en dat heb ik, onder dankzegging aan de verkoopster doorgegeven.

Uitstekende service

Nieuwe schoenen gekocht maat niet op voorraad. Volgende dag keurig bezorgd. Fijne mooie winkel met prettig personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

1ste bestelling en tevreden

Makkelijk besteld, snel en netjes thuis geleverd!

Uitstekende ervaring. Bestellen was eenvoudig en duidelijk. Levering conform toezeggingen, netjes verpakt in kartonnen omdoos. Van harte aanbevolen!

Vlotte service.

Helaas was de maat niet goed. Daarom teruggestuurd. Tot 2x toe link voor beoordeling gekregen. Als de retourkosten even snel waren geweest had er een betere beoordeling gestaan.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit, snelle levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle levering

Snelle levering, doen wat ze beloven!

Blij met mijn bestelling !

Makkelijk en snel geregeld. Ging allemaal prima. De doos was wel iets ingedeukt.

Top bedrijf

Producten zien er top uit en worden keurig en op tijd uitgeleverd

Snelle levering, netjes verpakt

Zie onder

Alles vlg afspraak nagekomen . Als nw klant goede indruk. Ook correct tel. overleg.

Via internet 2 maten besteld tijdens Black Friday en ervoor gekozen om de bestelling op te halen in de winkel. Vrijdags besteld en kon ze maandag al ophalen. In de winkel werd ik netjes geholpen.

Geweldige winkel

Eindelijk mijn lang gewenste Sendra laarzen met korting bij Nolten kunnen kopen

Snel en goed

Snel en goed geregeld, jammer dat geen mail kreeg dat dat de bestelling ontvangen is

Snel geleverd.

Ondanks de Sinterklaas drukte waren de schoenen snel binnen. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Top!

Prima service!

Snel en correct!

Ondanks de moeilijke tijd was de levering snel en correct. Ook de regeling voor het retouren verliep zoals was beloofd : perfect.

Telefonisch advies ingewonnen over de maattabel en aansluitend schoenen besteld. Snel geleverd en ben er blij mee. Een echte black friday actie.

Duidelijke site, snelle bezorging en een fijn product.

Duidelijke site, snelle bezorging en een fijne warme pantoffels.

Snel en netjes geleverd.

Heel goed.

Niet best

Om de verkeerde schoenen te krijgen kan gebeuren,maar de juiste doos met juist artikel nummer verkeerde schoenen die dan ook nog compleet uitgelopen en verkeerdr maat viel me toch wel erg tegen! Daar melding van gemaakt en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ze het goed en snel opgelost hebben.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.