Schoenen gekocht snelle afhandeling en correct

Ik had zondag ochtend schoenen besteld en kwamen keurig dinsdag middag binnen. Maat was te klein. Zelf omgewisseld in de winkel. Weliswaar moest ik weer volledige bedrag betalen maar binnen. Een dag geld terug op rekening

Alles ontvangen zoals verwacht, geen opmerkingen.

nog aftewachten.

sorry, heb mijn verkeerde bestelling teruggestuurd, en nog geen nieuws. graag een antwoord. Alvast bedankt. Christine Algoet

Goed product

Fijn geholpen

omdat mijn maat er niet was zijn ze besteld en bij mij thuis bezorgd ben erg blij met mijn nieuwe uggs sloffen Heb namelijk voet problemen door mijn diabetes en nu blijven mijn voeten lekker warm

Snelle service en goede schoenen!

Ruim assortiment, prima kwaliteit schoenen en vlot geruild online.

Prima service en super schoenen.

Snelle levering, goede communicatie en prima product.

Prima snel en overzichtelijk

Site bekeken was makkelijk te vinden wat ik zoek. Bestelling geplaatst en 2 dagen erna binnen. Ben zeer tevreden over alles.

Alles klopt

Prima service alles klopt. Retour snel en correct afgehandeld.

het is buitengewoon goed vet

het is allemaal buitengewoon goed verlopen

snel en makkelijk

Kon alleen tijdens het bestellen niet zijn of je op online bestellingen ook de “Noten punten” spaart.

Nolten loopt voorop

De winkel heeft een mooi aanbod online met goeie foto’s en omschrijvingen. De afhandeling, verzending en bezorging verliepen foutloos. Blij met mijn aankoop.

Mooi netjes verpakt!!

Keurig verzorgd!

Alles goed, hoe je wil dat het gebeurd. Op tijd bezorgd.

Snelle en goede service

Bestelling gedaan, bij nader inzien de volgende dag nóg een bestelling gedaan om te kunnen kiezen en de pakketten kwamen tegelijk de volgende dag aan. Netjes verpakt en ik ben zeer tevreden met mijn ene pakket. Het andere geretourneerd en daar ook snel ontvangstbericht van gehad. Al met al snelle en goede service.

Ervaring is goed

Prachtig schoenen van durea maar waarom in hemelsnaam allemaal zo duur. Zo kan ik 1 keer in de 5 jaar eens eens paar nieuwe kopen. Zijn ook bijna nooit in de uitverkoop. Lastig als je niet zo veel te besteden hebt maar wel steunzolen nodig hebt voor je voeten

Snelle levering , en netjes verpakt. Kom zeker terug.

Prima snelle levering

Over de kleur van de schoenen op de site had ik een vraag gesteld. Die vraag werd snel beantwoord. Vervolgens heb ik de schoenen besteld. Deze werden p.o.geleverd. Dank.

Mooie zaak

Ik heb mijn laarsjes gekocht in The Mall in Leidschendam en het is een fantastische zaak met heel fijn personeel. Vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. Ik vind het een prettige zaak!

Snelle verzending, keurig verpakt

Heel snel verzonden en netjes verpakt. Het pakje kwam als een verrassing, omdat ik geen bericht van verzending had gehad. Kon ik een dag eerder van mijn pantoffels genieten dan verwacht.

Duidelijke en correcte service

De leukste enkellaarzen met een klein hakje voor de langere vrouw. Deze zijn moeilijk te vinden in een elegante versie!

Gewoon heel goed

Ruime sortering, uitstekende kwaliteit schoenen, slaag altijd

Snelle levering goede kwaliteit

Bestellen ging gemakkelijk en ook de levering was snel. Fijne schoenen!

top

top

Zeer snelle bezorging en klantenservice

Ik had een andere maat nodig. Het retourneren gaat heel makkelijk en ik had binnen 2 dagen al de goede maat in huis.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.