Altijd heel goed!!

Top!!!

Keurig verpakt snelle levering duidelijk

veel keuze, mooie schoenen.

onlangs een paar sneakers besteld. Deze werden snel en netjes geleverd. geweldig!

Snelle levering. Helaas de sneakers retour moeten zenden, zaten niet goed. Binnen paar dagen geld terug, prima afhandeling!

Vlotte service

Mooie schoenencollectie, snelle levering en reactie.

Goede kwaliteit, fair price en snel uitlevering

Schoenen voor mijn 6-jaar dochter besteld. Heel mooie kleuren, met roze en pearl. Goede kwaliteit (leer ook voor binnenzeil). Ook in drukke Corona tijden, heel sneel uitgeleverd (2 dagen). Bedankt en success

Bijna perfecte ervaring

Toen ik bestelde, kende ik de firma niet. Het zag er betrouwbaar uit en dus ‘de gok’ genomen. Na het bestellen ontving ik geen bevestigingsmail. Vervolgens duurde het een aantal dagen voordat er enig teken van leven was. Dit alles blijkt naderhand te maken te hebben met een feestdag, het weekend én de uitverkoop. Begrijpelijk, maar het gaf veel onrust. Schoenen zijn inmiddels binnen, erg netjes verpakt en helemaal naar m’n zin!

Shopping parade gedragen schoenen in een doos gepropt

Heel vaak bij Nolten besteld en altijd heel tevreden. De laatste keer bij de shopping parade besteld. Deze schoenen waren duidelijk gedragen. Schoenen waren ook heel lelijk ingepakt. Had het gevoel dat ik er een retour zending van iemand anders kreeg. Heel appart.

Nog geen bestelling ontvangen

Wel leuk een enquete ontvangen of de service goed is, maar nog geen bestelling ontvangen. Beetje krom.

Super service!

Snelle levering, groot pluspunt: bezorg-en retourkosten gratis. AfterPay: geen kosten aan verbonden! Fantastisch dat die optie ook wordt aangeboden. Goede informatie als je de klantenservice om info vraagt. Zeer tevreden, hele fijne winkel, met heel veel leuke, kwalitatief goede artikelen! Een 10! Alles met zorg ingepakt, als je iets ontvangt via de website. Zeker een aanrader!

Heel blij met mijn nieuwe sneakers!

Online besteld en na twee dagen had ik ze in huis. Laatste paar in mijn maat en met 50% korting. Dubbelblij!

Fijne winkel

Super snelle levering. Leuke collectie. Fijne winkel

Afwijkend product ontvangen

Ik had Mephisto sandalen in de uitverkoop besteld. Echter bij één schoen was een keten bandje nogal verkleurd én was er bandje en stuk ruimer dan de rest. Terug gestuurd dus. Maar was laatste exemplaar in mijn maat, dus ben nu 30 euro duurder uit voor een ander paar. Jammer, want als als bestel paar gewoon OK was geweest, was ik er zeer blij mee geweest.

Zowel on line als in winkel is de service zeer goed. In de winkel krijg ik het gevoel behandeld te worden als VIP.

Prima service, mooie collectie

Nu al twee keer schoenen besteld. Netjes geleverd. 2e keer waren de schoenen te klein. Retour gestuurd. Keurig bericht gekregen dat ze schoenen hadden ontvangen. En een maat groter werd ook weer keurig netjes verstuurd. Zal er zeker vaker iets bestellen.

Goede betrouwbare webwinkel

Leuk assortiment. Helaas mijn bestelling moeten retourneren, maar complimenten voor de snelle levering en het snelle verwerken van de retour.

Goede betrouwbare webwinkel

Klassezaak!

Echt een klassezaak mooie producten prachtige winkels en uitstekend en correct personeel!Top!

Via Instagram op de site van Nolten gekomen. Mijn favoriete merk bleek ook nog eens in de aanbieding, dus meteen besteld. Levering duurt iets langer dan bij Floris van Bommel zelf, al kan dat nu ook aan de corona-tijd liggen, maar verder heb ik niks aan te merken. Nolten doet wat ze beloven.

Ik ben niet tevreden.

Ik bestelde maat 40 = 7 en ik ontving maat 39,5 = 6+, dús natuurlijk te klein. Ik heb opnieuw maat 40 besteld en hoop dat het dit keer wel goed gaat.

Snelle levering.

Telefonisch goéd bereikbaarder.

Tas was in te kleine doos gepropt

Bestelde tas was in een te kleine doos gepropt waardoor er krassen op het leer zaten.

Totaal gemak en service

Voor het eerst schoenen online besteld, vol vertrouwen, zou ik anders nooit doen. Maar ik had een paar schoenen van dit merk die zo geweldig lopen, wist maat en breedte, Nolten adverteerde met dezelfde schoenen in een mooie kleur dus why not. Eenvoudig te bestellen, snel, volgens belofte geleverd, keurig verpakt. Toppie.

Snelle levering en beste prijs

Ook tijdens Corona heel snel

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.