Uitstekende service

Mooie laarsjes, goede kwaliteit. Was keurig verpakt en snel verzonden. Ook fijn dat ze afterpay betaling hebben! Aanrader!

Goede levering, goede kwaliteit schoenen

Wij zijn tevreden en vaste klant

Mijn schoenen zijn nog steeds niet geleverd

De schoenen die op voorraad stonden zijn 1 week erna nog steeds niet geleverd. Toen ik er na vroeg bleek dat ze de schoenen eerst zelf nog moesten krijgen (maar ze wisten niet wannee ze het zouden ontvangen) en daarna moeten ze de schoenen naar mij doorsturen. Dat noem ik niet op voorraad. Ik weer nu dus nog steeds niet wanneer ik ze geleverd krijg. Voor mij nooit meer online nolten!

goede ervaring

hebben wel eventjes moeten wachten omdat ze niet in de winkel waren op voorraad maar daar tilden we niet zwaar aan Bedankt

Goede website, snelle.levering, vriendeijke klantenservice. Had een vraag over model schoen, werd doorverwexen naar winkel die de scjoen nog op voorraad had. Meswerker uit filuaal leidschendam hreft mij telefonisch goed geholpen met hetmkiezen van de maat. Zeer lumndige vriendelijke man

Krijg een beoordelings formulier maar de schoenen zijn er nog niet

Het bestellen ging makkelijk maar het afsturen laat denk ik op zicht wachten, nog niets afgestuurd of ontvangen helaas.

Leuke schoenen en snelle levering

1e keer bij deze winkel besteld online. Schoenen zijn superleuk met leuke kortingsactie, en snel geleverd. Kortom, ik zal hier zeker nog eens shoppen. Gr. Mariska

Geweldige online shop

Heb voor het eerst besteld bij Holten.Een paar Nubikk sneakers voor mijn zoon.Snelle levering en genoeg aanbid in dit merk met nu mooie aanbieding van 20%.Ga hier zeker vaker bestellen

Ik slaag hier altijd!

Netjes verpakt, snel geleverd. De sneakers van Scot & Soda zijn echt leuk! Ze lopen zalig.

Snelle levering en afhandeling retour

Volgens opgave bezorgd, helaas waren schoenen te smal, retour ook snel afgehandeld

Prima, tevreden!

Besteld met korting! Super en gratis verzending. Paar dagen later bestelling netjes binnen. Gratis retour sturen. Helaas was de maat niet goed. Via de mail contact en kreeg heel snel een reactie en advies. Dus erg blij mee. Maat groter was prima, dus uiteindelijk blij met mijn aankoop. Inmiddels retour gestuurd dus ik verwacht dat deze afwikkeling wel goed zal gaan verlopen! Voor herhaling vatbaar!

Ook grote keuze in schoenen voor een steunzool

Leuke kortingsactie, ruime keuze, snelle levering.

Super snelle levering👌👌

Op tijd en netejes geleverd

Top!!

Alles ging prima

Wel iets langer moeten wachten dan normaal door Corona. Verder verliep alles goed. Ik heb ze in de winkel teruggebracht omdat de maat niet goed was en zij hebben de schoenen teruggestuurd.

Mooie schoenen,ben er erg blij mee

Ivm Corona heb ik een week moeten wachten op mijn schoenen

Alles prima geregeld

Goede schoenen op tijd geleverd.

Goede prijs en snel geleverd

Als Belgische klant ben ik heel tevreden. 2 dagen levertijd, zelfs in volle corona crisis. Zeer goede prijs in vergelijking met andere winkels en prima verpakt. Ik bestel hier zeker weer.

Snel en goed geleverd.

De juiste bestelling kwam mooi op tijd

Zeer content van de goede service en de vlugge levering

Grote keus. Perfecte service. Vlugge levering. Ook een dankjewel aan Post.nl voor de perfecte aflevering thuis. ( zeer vriendelijke jongen )

Ruime keuze

Genoeg keuze en ondanks de drukte snelle levering

top

Uitstekend en snel

Besteld en volgende dag in huis

Snelle bezorging en netjes verpakt

Voor het lekkere weer had ik luchtige schoenen nodig voor mijn dochtertje. Super snel bezorgt en netjes verpakt. Helemaal blij met de schoenen.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.