Goede kwaliteit en ruime keuze

Altijd mooie schoenen en goede kwaliteit. Snelle bezorging

Een beetje te royaal verpakt , kan minder. Maar doordat ik dit merk altijd bij u koopt durfde ik voor het eerst online schoenen te kopen, ben boven de 70 jaar. Dit was een hele uitdaging met mijn moeilijke voeten. Zolang we thuis moeten zitten??? zal ik op deze wijze bij kopen.

Hele goede kwaliteit.

Beate tot nu toe.

Super service

Super service Mooie website, duidelijke informatie, snelle levering en zeer goede service.

Snelle, nette bezorging!

Snelle bezorging van waterschoenen voor mijn zoontje. Netjes verpakt.

Super service

Mooie website, duidelijke informatie, snelle levering en zeer goede service.

Fijne site, snelle levering , makkelijk retour te sturen , goede service

Best wel ok eigenlijk, maar ook weer niet.

Nou, ik had dus schoenen bestelt, en dat vond ik best spannend. Want ja, je weet maar nooit of het goede maat is en de juiste kleur. Nu had ik al een berichtje gekregen van de Post NL dat ze onderweg waren, dus de zenuwen gierden door mijn keel. Ik was sowieso al gestresst vanwege die hele corona crisis uitbraak enzo, dus ik zat maar te wachten en te wachten. En te wachten. En net toen ik naar de WC moest ging de bel! Werden de schoenen bij de buren bezorgd. Moest ik helemaal gaan aanbellen bij de buren en was het nog best moeilijk om twee en halve meter afstand te houden. Maar goed, de schoenen zijn mooi en passen goed, alleen mag ik nu niet naar buiten.Dus wanneer we weer op pad mogen stuur ik nogmaals een bericht over hoe ze lopen.Mag dat?

Goede service, mooie schoenen

Prettige en goede service, mooie kwaliteit schoenen.

fijne site en goede service met mooie spullen

Positief over de service, teleurstelling over de afhandeling

Had in de periode met € 20,00 korting vanaf besteding van € 69,95 online schoenen en sokken besteld voor mijn kleindochter. Helaas was 1 paar Skechers te groot, maar kon via de winkel in Leidschendam worden omgeruild voor maat kleiner. Mijn dochter heeft toen dat paar moeten afrekenen, (€ 59,95) maar dit bedrag zou weer worden teruggestort op mijn Credit rekening, rekening houdend met de korting. Kreeg echter € 49,23 vergoed ipv € 59,95. Begrijp niet waarom niet het hele bedrag is teruggestort. Vandaar een voorbehoud in mijn beoordeling. Met vriendelijke groet, H .Hillen-Noordhoek

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

Vanwege coronavirus kan ik niet naar de winkel en ik zocht speciaal slippers van Ipanema. Nokten had deze dus twee paar besteld en heel snel in huis.

Sneakers besteld via internet. Snelle levering en ik werd tussendoor op de hoogte gehouden. Sneakers bevallen uitstekend! Normaal gesproken ga ik liever naar de winkel, maar deze was tijdelijk gesloten vanwege de Corona.

Schoenen passen niet maar ff retouren niet mogelijk

Had sandalen besteld voor dochter. Veel te groot. Kan gebeuren. Retouren bij winkel kon niet want dit model was alleen bestelbaar via internet. Dus dan maar retour gestuurd met verzoek kleinere maat maar dat kon ook niet want moest speciaal besteld worden. Dus, dan maar gewoon retour. Bedacht dat ik dan maar anderen haal, dus ik ga langs fysieke winkel (3 kwartier wachten ivm aangepaste openingstijden) staan er maar 4 soorten sandalen in maat 34. Erg karig allemaal. Was toen wel klaar met dit omslachtige gedoe voor een paar sandalen. Heb ze maar ergens anders gehaald.

Ik heb 2 paar sandalen for mijn kinderen gekocht. Bij Nolten altijd zijn mooie collectie van schonen.

Correcte service.

Een van de weinige winkels met korting op de nieuwste collectie van Via vai. Snelle levering. Na de koop en de sneakers thuis mogen ontvangen ben ik steeds op de hoogte gehouden via de mail. Correcte service.

Geweldig geholpen

Als zij zo doorgaan dan blijft het goed

1 dag na aankoop van mijn product bleek dit in de sale te zijn. Na telefonisch contact met een medewerker heb ik het kortingsbedrag retour gekregen terwijl ik nog geen rekeningoverzicht had van After Pay, dus nog niet betaald. 2 × telef. Contact gehad. Heel vriendelijke mensen: Danny en Fenna of Fenja.

Zo kennen wij Nolten niet!

Webbestelling ontvangen waar maar één schoen in de doos zat. Naar onze lokale winkel gebeld, waar een jongeman aangaf dat hij het door zou geven aan het distrubutiecentrum en we nog teruggebeld zouden worden. Na 2 dagen niets gehoord te hebben, naar de lokale winkel gegaan waar het wel gecorrigeerd is. Daarom een 1 voor de weblevering en de jongeman aan de telefoon, en en 9 voor de dame in de winkel gedeeld door 2 is Cijfer 5: Matig

Goede snelle service

Helaas waren de ugg pantoffels niet de juiste maat. Maar wel goede service, geen probleem met retourneren en snel geld terug gestort.

Snelle levering, goed assortiment

FIJNE WINKEL

Goede collectie en prettigen zeer behulpzaam personeel

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle service en levering.

Snelle levering. Helemaal happy. Ga ook graag naar één vannde winkels. Komt ook wel weer in betere tijden.

Snelle verzending

Snelle verzending en snelle retourverwerking! En top schoenen met leuke korting tijdens de shopping parade 😃

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.