Mooi en snel!

Mijn bestellinng was snel bezorgd en zelfs na datbik ze moesten ruilen waren ze binnen de zelfde week terug.

fijne vlotte service en levering

prima service en heel vlot in levering

Uiterst voortvarende en betrouwbare webshop

Erg mooie collectie !

goede service was er op de afgesproken dag

Goed!

Snel geleverd en volledig naar verwachting. Koop met enige regelmaat schoenen in de fysieke winkel in Den Haag. Altijd een mooie collectie. Nu een riem voor de verjaardag van mijn dochter gekocht en laten bezorgen ivm de crisis.

Snel en goed geleverd door Nolten

De bestelling was snel en goed afgeleverd door Nolten, en voor een mooie prijs.

zeer snelle bezorging

prettige winkel

Snelle en goede levering

Vlotte en nette aflevering

De schoenen waren netjes verpakt, het waren ook de goede schoenen. Eigenlijk gewoon zoals het hoort

Ik heb digitaal besteld en werd heel goed op de hoogte gehouden over het proces!

Net zo'n goede service als in de fysieke winkel

Prettige webshop

De schoenen op toegezegde datum bezorgd en alles was keurig. Ik had niet anders verwacht,

in orde

Blij met de bestelde pantoffels

niet correcte levering

De schoenen zaten erg slordig in de doos (duidelijk al eerder door anderen geopend en niet gecontroleerd voordat ze naar de volgende besteller gingen!) en de schoenen zagen er niet netjes uit (deuken in de voorschoen)

Goede levering

Leuke schoen voor een leuke prijs en een prima levering

Probleemloze, snelle levering

Vaker schoenen gekocht bij Nolten. Probleemloos.

Snelle levering, top!

Prima webshop. Snelle afhandeling.

Supersnel en supernetjes!

We bestelden twee paar schoenen, ze kwamen snel aan en waren perfect. Precies zoals gehoopt!

Zeer snelle levering tip top in orde

Ondanks de vele vertraagde bestellingen tijdens de crisis had ik mijn bestelling binnen twee dagen in huis. Netjes verpakt en mijn dochter is heel blij met haar nieuwe schoenen.

Alles goed geregeld

Fantastisch bedrijf met een hele mooie collectie! Top!

Zeer mooie collectie, erg goede service. Een aanrader!!

Goede service, zelfs tijdens de Coronacrisis

Mooie laarzen van Sendra besteld, eerst een paar vragen online gesteld en deze zijn goed beantwoord. Daarna besteld, en waren toch nog snel binnen tijdens deze rare tijden. Er was een afwijking qua foto op de website en de werkelijke geleverde laarzen, ook deze vragen zijn goed beantwoord, en besloten de laarzen te houden. Enige minpuntje, foto op de website is nog steeds niet gewijzigd, dus toekomstige klanten krijgen hier ook mee te maken. Daarom geen 5 sterren maar 4.

Helemaal top

Twee paar enkellaarsjes van Di Lauro. Kobalt blauw en beige. Top kwaliteit. De beige heb ik helaas moeten terugsturen. Niet omdat er iets aan mankeerde, maar omdat ik de kleur toch niet mooi vond. Ik ben meer van de knalkleuren. De retour werd snel afgehandeld en in mindering gebracht bij afterpay. Daarnaast Super snelle levering en een goede klantenservice.

Goede en snelle levering!

Erg goeie ervaring! Geen op of aanmerkingen. Snelle levering en netjes verpakt. Onwijs blij met mijn sendra riem.. precies zoals op het plaatje!

Zoals altijd top

Snelle levering van mooie schoenen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.