Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Levering zoals op de site is vermeld. Snel goed verpakt en goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces.

Mooie kwaliteit, snelle service

Mooie schoenen, snelle levering. Enige minpunt was dat ik per mail geen bevestiging heb ontvangen van mijn aankoop, waardoor ik enige dagen ik onzekerheid heb gezeten... was t en goede webwinkel of n malafide..? Gelukkig is alles goed gekomen

Bestellen, betalen, ontvangen

On line kopen zoals je het wilt. Duidelijke site. Keuze maken, bestellen, betalen, ontvangen.

Klantgericht en correct.

Ben goed geholpen in de wonkel. Obline bestellen ging goed.

Leuke sale. Snel geleverd. Maar bij openen van de doos bleken het 2 verschillende maten te zijn. Even gebeld met een heel vriendelijk persoon. Het hele paar moest even teruggestuurd worden zonder extra kosten. En binnen een paar dagen kregen we een paar in de maat die we besteld hadden toegestuurd.

Prima en snelle service.

Alles snel en goed afgeleverd en prima verpakt.

prima service

duidelijk website, netjes verpakt, zeer goede producten en aantrekkelijke korting.

Snel en goed

Mooie aanbieding die ook nog eens snel geleverd is. Ik vind het ook heel prettig dat ze een duidelijke richtlijn qua verwachtte levertijd geven. Het was er sneller dat verwacht, wat altijd een fijne verrassing is.

Snel en goede prijs

Snelle service en goede prijs

Uitstekend!

Prima artikelen, snelle verzending.

Gehele bestelling uitstekend verlopen

Alles klopt van begin tot einde, kwaliteitsproducten, dus zeer aan te bevelen.

Snelle levering en leuke merken

Snelle levering!

Prettig om hier mijn schoenen te bestellen. Snel in huis en pas achteraf betalen nadat ze perfect bleken te zijn.

Hele fijn firma correct Nolten is mijn schoenenzaak

Everythink was my taste what I want and expected.

I was happy with the shoes and good quality and service, delivery. The delivery was so fast I ever had before with another company. In the future I will definitely use your service. Thanks you. Good work.

Erg soepel proces

Het bestel en leveringsproces is erg soepel verlopen, nergens iets gemerkt van een vertraging geweldig. Het is wat weallemaal (klant en leverancier) graag willen.

Schoenen niet kunnen leveren

Erg spijtig dat de schoenen die ik besteld had niet geleverd kunnen worden. Maar staan wel in de webwinkel! Mail en geld terug ontvangen. En nu een beoordeling schrijven over de levering van de schoenen die niet geleverd zijn, dat is bijzonder 🤨

Prima levering en afhandeling retour

Snel en goed geleverd. Retour gaat makkelijk en geld wordt binnen paar dagen teruggestort.

Al meerdere keren besteld bij Nolten Altijd tevreden snelle levering en goede prijs Top👍🏻

Prima webshop

Overzichtelijk webshop, snelle levering, snelle verwerking van de retouren.

Nog niets ontvangen maar voor de rest prima

Ik heb de bestelde schoenen nog niet ontvangen. Ze zijn vorige week woensdag besteld. Maar dat zal wss door de drukte van de sale komen.

uitstekend

als oud-winkelkoper nu uitstekend behandeld als e-mailkoper!

INDERDAAD UITSTEKEND

KOCHT ALTIJD AL BIJ NOLTEN, NU VOOR 1e MAAL ONLINE, PRIMA

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.