Laden reviews...
309 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, behulpzaam personeel en goede productkwaliteit. Klanten melden vlotte retourzendingen en snelle ondersteuning. Over het algemeen wordt de ervaring als gemakkelijk en betrouwbaar beschreven. Een paar geïsoleerde problemen zijn snel opgelost, waardoor het vertrouwen in de winkel groeit.
Snelle levering en goede retourservice
15 June 2026
-jolanda
Zutphen
Mijn bestelde schoenen hebben een zeer goede kwaliteit en mijn bestelling was snel geleverd
13 June 2026
Andre
Maarssen
Vriendelijk personeel denkt zeker mee en in oplossingen. Klantgericht!
13 June 2026
Hermanneke
Utrecht
Prima zaak
12 June 2026
Henk
Middelstum
Met een tienerdochter in huis die op zoek is naar hippe hebbedingen is Nolten een fantastische inspiratiebron.
8 June 2026
Kim
Deinze
Snelle levering en helemaal naar wens. Ik ben tevreden!
8 June 2026
Ireen
Boxtel
Heel tevreden!
Anne
Haaksbergen
Veel keuze in Floris van Bommel schoenen en leuke aanbiedingen.
Jeroen
Zutphen
Loes
Leiden
Deze transactie is heel goed verlopen. Met het ruilen van schoen (online besteld) Goede hulp in de winkel in de Westfield.
S.
Leidschendam
Alles prima geregeld
5 June 2026
Anneke
Ursem
Prachtige schoen, snelle verzending, mooie aanbieding. Prefect dus!
5 June 2026
Ingrid
Woerden
Mooie slippers, snel en netjes verstuurd blij mee!
4 June 2026
Ans
Biddinghuizen
De schoenen werden zeer vlot geleverd en keurig verpakt
3 June 2026
Daphne
Berkhout
Vlotte service en snelle levering
3 June 2026
Erna
Grimbergen
Schitterende schoenen die erg snel geleverd zijn. Voor een mooie prijs! Ook dat nog.
2 June 2026
Brigitte
GOIRLE
Besteld en dag erop reeds ontvangen! Top!
1 June 2026
Stéphanie
Heule
Heel schattige sandalen voor onze jongste dochter gekocht. De kwaliteit is echt top en de sandalen werden snel geleverd. Helemaal blij met Nolten waar we vaak (meestal in de winkel) schoenen kopen maar online is dus ook echt heel goed.
1 June 2026
Joana
Den Haag
Goede service, vriendelijk personeel Zou wel fijn zijn als er meer keuze is in damesmaat 42
31 May 2026
Leidschendam
Mooie schoenen Ik ben er blij mee Snel afgehandeld
Ria van
Alkmaar
Ondanks het feit dat er van alles fout ging door PostNL heeft de medewerker van Nolten dit keurig opgelost
michael
Rotterdam
Snelle ontvangst alles keurig ingepakt.
Betty
'S-HERTOGENBOSCH
Super leuke slippers maar toen het strikje los ging en ik t wilde strikken brak t touwtje direct al af
Beveelt niet aan
27 May 2026
Bettie
Maasdijk
Beste Bettie,
Bedankt voor uw bericht.
Wat vervelend dat er een defect is ontstaan op uw aankoop. In het vervolg kunt u gerust direct contact opnemen met de klantenservice zodat wij gelijk kunnen meekijken naar een toepasselijke oplossing.
Wij zullen contact met u opnemen over uw klacht via de mail.
Met vriendelijke groeten,
Nolten Klantenservice
Never received my order
Beveelt niet aan
26 May 2026
Vanda
Amsterdam
Dear Vanda,
We looked into your order and see that we had send out your package on the 30th of April and that it was delivered at the PostNL point on the 1st of May. It had been there for a week before it got returned to sender. Your order automatically went through our return and refund process since we unfortunately were not notified that you did not receive the package. The purchase amount has already been refunded.
According to our mailing, you have received information about your orderstatus and the tracking.
If the e-mails are not properly received, we advise for the next time to get into contact with our customer service right away so that we can look into the status of your order.
Kind regards,
Nolten Customer Service
Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen, fashion accessoires en kleding voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam en Delft.
Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.
Tiber 24
2491 DH Den haag