Goed geregeld

Snel en goed

Enige plek waar ik schoenen voor mijn kinderen koop

zeer snelle service + schoenen waren heel netjes verpakt

zeer goede service en kwaliteit

snelle levering, goed verpakt. goede kwaliteit

Kekke laarsjes heel erg afgeprijsd. Levertijd iets langer dan verwacht, maar geen probleem,

Snel en goed!

Snel en goed

Mooie schoenen en snelle levering.

Over t algemeen goed...nu een misser

Helaas 2 verschillende schoenen in de doos. Morgen terug naar de winkel. Andere paar te klein hoewel ik dezelfde maat bij hetzelfde merk al heb. Jammer!

Komen na wat ze beloven.

Prima product. Precies zoals verwacht. Snelle levering.

top

correct product, correcte levering (zoals beschreven)

alles naar wens, vlotte service

Vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Tot nu toe ben ik nog niet echt tevreden

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvange

Alles volgens afspraak

Prima online winkel kreeg alleen geen mail bevestiging. Verder kreeg ik schoenen netjes geleverd.

Hadden abusievelijk verkeerde schoenen gestuurd en zonder verdere problemen per omgaande gecorrigeerd.

zeer tevreden!

Ik had 2 paar schoenen besteld. voor mijn man een paar en voor mezelf. Snelle levering en netjes verpakt. Beiden blij ermee! Ga er zeker vaker bestellen!!

Tja

Schoenen met bijpassende riem besteld in de sale ! Na een paar dagen een mail dat de schoenen niet de kwaliteit hadden die ze moesten zijn. Hierdoor heeft Nolten mijn bestelling geannuleerd ! Echter is de bijpassende riem wel afgeleverd. In mijn ogen niet echt klantvriendelijk, ik moet nu zelf de riem weer terug sturen. Oplossing was erg makkelijk geweest om mij een mail te sturen of ik de riem nog wel wil hebben. Tevens de 10 % korting die ik ontvangen heb op mijn volgende aankoop, kan alleen ingezet worden op producten die niet in de sale zijn. Ondanks dit bovenstaande blijf ik bij u bestellen. Mocht u de Magnanni schoenen nog kunnen leveren, hoor ik dit graag. Groet Wilco.

Altijd netjes bezorgd. Meerdere malen wat besteld. Ook mijn retour werd snel en netjes verwerkt.

Snelle levering, mooie schoenen voor leuke prijs :)

Tweede keer besteld via de website. De eerste keer kreeg ik een paar schoenen die verschillend waren en ook nog verschillende maten, deze kon ik ruilen in de winkel. Nu na de tweede keer een bestelling gedaan te hebben is alles goed gegaan.

De .schoenen waren netjes verpakt en ze zitten als pantoffeltjes.

Schoenen waren zoals verwacht

Ruime keuze en de website is erg makkelijk

Zeer positief. Een aanrader. De website staat inmiddels bij de favorieten.

Zeer goed geholpen.

Laarsjes in winkel opgehaald bij een hele leuke medewerkster.

Helaas rond oud en nieuw vertraagd.

Verdere afhandeling en verzending correct uitgevoerd.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.