Veel keuze in schoenmerken

De website is helder met goede fotos en het paket werd goed op tijd bezorgt.Uitstzkende service!

Duidelijke site, vlotte levering

Prachtig verpakt en zonder schade aangekomen.

Snel geleverd en goed ingepakt!

Vriendelijke service

behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam.

Snel en netjes

Super snelle levering en nette schoenen. Mooi verpakt.

Vlotte levering

Nolten heeft ruime keuze en een goede service. Bestellingen altijd snel verzonden. Aanrader 😃

Altijd top service en kwaliteit

Komt altijd en stipt de afspraken na

Groot assortiment en snelle levering

Uitstekende ervaring bij mij eerste aankoop bij Nolten. Overzichtelijke website, groot assortiment en snelle levering.

Fijne pantoffles van Rohde

Mooi aanbod aan mooie pantoffels van Rohde, die goed blijven zitten als ik de trap oploop. Prima levering.

Mijn bestelling is goed en snel geleverd.

Ik ben blij met mijn nieuwe laarsjes. Alleen een beetje jammer, dat ze een paar dagen later voor 30 euro minder te koop waren.

snelle levering en heldere communicatie

Helaas paste de laarzen niet. Er zat een retoursticker bij voor gratis retour en het geld stond al heel snel weer op mijn rekening! prima service.

Slecht

Bestelling gedaan op Black Friday en na 8 uur komt er een mail dat het product niet op voorraad is en dat het geld terug gestort wordt. Nu zonder korting wel weer aanwezig.

Goede service fijne website

Goed contact ook met de klantenservice!

Fijne website mooie merken

Fijne website mooie merken. Snelle afhandeling van retour en snel je geld weer terug.

Bestellen, betalen, ontvangen, verzenden, ontvangen, verzenden

Ik ben hardstikke tevreden, maar heb wel een een kanttekening. We hebben een riem besteld en de maat aangehouden die de site aangeeft. De bestelling kwam snel binnen. Bij binnenkomst bleek die riem te groot. Deze proberen om te ruilen in de winkel dit ging niet omdat anders de black friday korting kwam te vervallen. Wel in overleg met de verkoopster een nieuwe maat besteld. Deze werd na het retouren dezelfde dag nog verstuurd. Na ontvangst bleek deze ook te groot. Ook deze retour gestuurd met weer een nieuwe maat. En deze is vandaag binnengekomen en is gelukkig wel goed. 3 keer is scheepsrecht komt ook in dit geval uit.

Super fijne service

Bestelling snel ontvangen, beantwoorden vragen erg vlot. Zeer tevreden klant hier.

Alles is perfect verlopen

Zonder problemen is de bestelling en verzending verlopen. Een volgende keer weer bestellen bij Nolten!

Snelle levering,goed product

Alles volgens plan. Ik raad Nolten bij mijn vrienden zeker aan.

prima!

Binnen 1 week bezorgd, prima service! Ik wist welke maat en schoenen, dus het was geen verrassing.

Snel, ook correcte retourservice 👍

Snel en correct

super

hele mooie schoenen , en snel bezorgd was te groot dus retour binnen 1 week hadden we de goeie maat !! en in tussen tijd ook op de hoogte gehouden van retour (ontvangen) en weer opnieuw verzonden.

Besteld en goed ontvangen

Geen bijzonderheden. Zoals omschreven stond ook verlopen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.