Geleverd in 1 dag met goede prijs, wat wil je nog meer?

TOP!

Zoals het hoort

Ruime keus, goede site, snel bezorgd

Zoals altijd super

Zelfs in de sale met de feestdagen een snelle levering!

retouneren van sloffen

Geachte mevrouw/heer had sloffen besteld maar waren te klein heb gebeld toen aardige mevrouw legde alles goed uit dat ik ze terug moest sturen zij zou ze reserveren en als de andere sloffen aan gekomen waren zou ze direct die andere op sturen heb ze maandag terug gestuurd maar door de feest dagen zou het iets later bezorgt worden bij voorbaat hartelijk dank vriendelijke groet en prettige feestdagen Arnold Spoor Prof.debeijelaan 8 2251VS Voorschoten

Duidelijke website, zeer snelle en correcte levering.

Positief.

Prima service en snelle levering

Bestelling uitgevoerd zoals het hoort!

Prima service!

Bestelde schoenen waren in no time in huis, perfect!

Slecht

Pakketje ontvangen, met verkeerde inhoud had sneakers besteld van +-160eu en ontvang pantoffels die voor iemand anders bestemd waren.

Snelle levering Prima aankoop

Fijn, duidelijk en binnen 1 dag verstuurd.

Komen beloftes goed na

Prima mogelijkheid om artikel terug te sturen als het niet is wat het moet zijn.

Prima producten, goed verpakt, trage levering

Leuke producten, bestellen verliep goed en snel. Ik snap alleen niet waarom het enkele dagen moet duren voordat een product op de post gaat. Zeker niet in de drukke decembermaand waar PostNL moeite heeft met op tijd leveren.

Dag later al in huis

Fijne service

Snelle communicatie. Fijne hulp

komen hun afspraken na

In drukste periode van het jaar (net voor kerst) schoenen besteld en toch meteen geleverd.

Snelle communicatie, ik had een vraag over een artikel en had direct een antwoord, meteen besteld en de volgende dag al in huis, top service!

Veel keuze in schoenmerken

De website is helder met goede fotos en het paket werd goed op tijd bezorgt.Uitstzkende service!

Duidelijke site, vlotte levering

Prachtig verpakt en zonder schade aangekomen.

Snel geleverd en goed ingepakt!

Vriendelijke service

behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam.

Snel en netjes

Super snelle levering en nette schoenen. Mooi verpakt.

Vlotte levering

Nolten heeft ruime keuze en een goede service. Bestellingen altijd snel verzonden. Aanrader 😃

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en fashion accessoires en kleding voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.