Wonderful!

The folks at Nolten were so helpful in helping me track down a bag I was looking for. So happy with the bag and the wonderful customer service.

Mooie producten en goede service, kom er al jaren.

Super fijne winkel!

Snelle en goede service nette verzending!

Duidelijke site, snelle levering! Prima service.

Slecht!

Ik had Dubarry laarzen van 339,95 besteld bij Nolten. Toen het pakket binnen kwam en ik het met hoge verwachtingen open maakte schrok ik nogal. Wat was er allemaal mis? Hierbij een opsomming. De doos waar de laarzen in zaten daar zaten gaten in en was ingedeukt, daar is opzich nog mee te leven maar is niet echt netjes. Toen ik de doos open maakte en de laarzen eruit haalde zaten er vlekken op de laarzen. De kaartjes ontbraken aan de laarzen en waren weg. Normaal zit er in de laarzen een stuk papier om het leer een beetje in vorm te houden maar dit was er ook uit gehaald. Kortom erg slecht!

Super levering

Altijd goede service

Koop al jaren bij Albert Nolten, zowel voor mijzelf als voor mijn gezin ( 6 personen ) nooit problemen, en mocht er iets niet goed zijn dan wordt het perfect opgelost. Altijd mooie collecties en personeel is netjes, beleefd en hulpvaardig.

Snel en behulpzaam

Ook toen ik wilde ruilen in de winkel en die systemen niet gekoppeld zijn, toch zeer behulpzame verkoopster waar door eindoordeel uitstekend is (filiaal Frederik H laan)

Snelle levering en een super service!

Super service! Veters waren beschadigd, 1 telefoontje en de volgende dag had ik een paar nieuwe opgestuurd gekregen!

Super snelle service

Heel vlot verlopen en snelle levering!!! Heel mooie snaeckers,super kwaliteit Ga zeker nog bestellen

Makkelijk en snel

Snelle levering, product als afgebeeld

Snelle levering en correcte verpakking

Niets op aan te merken. Prijs/kwaliteit top! Snel aangekregen.

Snelle bezorging, goede prijs voor top product

Vlot en efficiënt. Helemaal goed

Een snelle service, ik had mijn schoenen binnen 2 dagen binnen!

Ik had schoenen besteld die helaas te klein waren. De retourzending werd supersnel behandeld en mijn geld was zeer vlot weer terug op mijn rekening gestort

Prima en klantvriendelijk

Vragen op mail: snel beantwoord Goed en keurig verpakt

Wat vooral opvalt is het kundige en vriendelijke personeel.

Sneakers via internet besteld en in de winkel opgehaald. Aldaar gepast en zeer vriendelijk daarbij geholpen. Blij de winkel uit met leuke sneakers.

Topservice!

Top service ! Op de website schoenen in mt 41 uitverkocht, geïnformeerd wanneer deze weer voorradig zouden zijn en direct mail terug. Er was nog 1 paar maat 41 voorradig in een filiaal, die naar mij toe gezonden kon worden! Snelle service en vriendelijk personeel! Blij met mijn aankoop!

Fijne ervaring

Eerste keer besteld, en alles verliep vlekkeloos. Levering was zelfs sneller dan verwacht.

Top winkel!

Maak gebruik van zowel de online winkel als de 'gewone' winkel. Online: duidelijke website, snelle levering, makkelijk retour sturen en snel geld terug op de rekening. Winkel: klantvriendelijk en je wordt goed geholpen! Ik kom speciaal uit Flevoland met mijn kinderen hier schoenen kopen!

Helaas waren de schoenen net te klein en heb ik ze moeten retourneren. Grotere maat was niet beschikbaar waarna ik keurig 2 dagen na inleveren van de schoenen het bedrag teruggestort heb gekregen.

Pantoffels besteld. Snelle verzending, helaas was de maat te groot, retour gestuurd en van ontvangst bevestiging per mail gekregen en de maat kleiner weer snel ontvangen. Top

Super snelle service

Helaas waren mijn schoenen te groot , terug gestuurd en netjes een mail gehad dat de schoenen zijn ontvangen. top!

Ondanks dat mijn laarzen niet pasten, goede service, retourneren en terug betalen van het bedrag binnen 2 dagen

Zeer positief!

Brede assortiment aan Sendra laarzen en top service

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.