Toppie

Goeie service, snel geleverd!

Prima schoenen en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering, betrouwbare partij

Vlot en alles in een keer goed gegaan!

Geweldig.

Goede levering

Goed advies en goede pasvorm schoen

Omdat ik een paar vragen had m.b.t. de door mij gekozen schoenen, heb ik gechat met één van de medewerkers. Ik kreeg een vriendelijk en - naar later bleek - goed advies. Verder een snelle en correcte levering.

zeer goede service

Ik wilde mijn bestelde schoenen `n halve maat groter ontvangen dan ik de vorige dag besteld had. Was geen enkel probleem. Diezelfde dag werden mijn schoenen mij nog toegestuurd!

Goede en snelle service

Besteld, betaald en geleverd. Fijn dat ik mijn pakketje kon ophalen bij een afhaalpunt. Goed verpakt.

Miste alleen het extra setje veters en het linnen zakje met onderhoudsmiddelen Zit normaal altijd bijgevoegd !!

Snel en prima service

Prima en snelle service

Slechte afhandeling klacht

Ik heb van Bommel sneakers gekocht bij Nolten. De tongflap ging al na een paar weken los. De schoenen teruggestuurd. Na bijna 5 weken krijg ik schoenen terug, waar nagenoeg niets aan is gerepareerd. Nolten heeft nog niet eens gekeken of de reparatie bij van Bommel goed is uitgevoerd. Ik ben echter van mening dat iets wat in de fabriek fout gemaakt is niet gerepareerd kan worden. Het gaat mij niet om het bedrag, maar meer om het feit dat ik niet serieus wordt genomen. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De slecht gerepareerde schoenen verdwijnen de kast in en komen er waarschijnlijk nooit meer uit.

Netjes bezorgd en product ook netjes

Fijne website. Product netjescen op tijd bezorgd.

Klantvriendelijkheid, goede servie

Ze doen wat ze beloven

De dag na de bestelling de schoenen al ontvangen!

ruime jeuze en snelle uitstekende service

blackstones besteld voor mijn zoontje welke niet meer op de site van blackstone verkrijgbaar waren! binnen 2 werkdagen geleverd! erg tevreden!

prima advies per telefoon gekregen en prompte levering

goed geadviseerd, goed product, goed geleverd, alles is goed

Goede service, snelle levering en snelle retour afhandeling

Groot assortiment

Snelle levering. Verpakking zou wat steviger kunnen (en minder groot).

levering duurde lang maar prima schoenen

De leverdatum duurde minstens een week en de datum was niet duidelijk. Zou bij het bestelproces gestaan hebben maar ik heb dit niet kunnen vinden. Schoenen zij prima!

Fijne, duidelijke website en vlotte verzending

Fijn dat er breedtematen zijn, dat alle maten aan de schoen beschreven zijn (hak, schachtlengte en wijdte). Zo kon ik gerust kopen zonder eerste passen.

Prima schoenen en snel thuis

Fijne website, snelle levering, prachtige laarzen

zie boven

Alles perfect

Niets op aan te merken. Schoenen waren perfect en snel in huis

Gewoon top

Service..advies..klantvriendelijk

Prima.

De zending kwam een paar dagen later dan verwacht, omdat twee bestellingen verwisseld waren. Hierover ben ik goed geïnformeerd.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.