Met de maatwijzer heb ik perfect passende Mephisto's zonder te passen gekocht.

Geen alles was naar wens

Di Lauro, een heel mooi merk!!

Hele mooie loafers!!

Prima levering en afhandeling

Fijn bedrijf, mooie producten!

Het bestelde product netjes ingepakt en keurig op tijd binnen,

Mooie prijs en snel en goed bezorgd

Mooie prijs en snel en goed bezorgd

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Fijn om bestelling in winkel te passen en mee te nemen

Heerlijk bakker

Altijd versbrood en heerlijk gebak en bonbons

Van Bommel altijd goed en prima verzorgd door Nolten

Prima verzorgd

Adequate en snelle levering!

Geen ingewikkelde procedure, helder en duidelijk!

schoenen lopen heerlijk

snelle levering prima schoenen

Fantastisch!!

Snelle service!

Betrouwbare leverancier

Geen verrassingen bij aankoop en bij levering Netjes zoals het hoort te zijn

Fijne mooie sneakers en snelle service

Na bestellen twee dagen later in huis!

Prachtige tas

De tas is zoals op de foto. Mooie kwaliteit suede. Goed verpakt en ook snel geleverd. Maar ik had niet anders verwacht aangezien ze bij Nolten alleen maar kwaliteit hebben.

Retour

Mijn produkt snel geleverd Mooie kwaliteit leer. Maar de maat was niet goed. Retour gedaan, geen probleem Terugstorten geld was binnen 3 werkdagen. Super Groet Anoniem

Mooi koopje ! Snelle levering, heel tevreden!

Snel en goed bedrijf

Top bedrijf

Brede collectie en aandacht van de klant.

Liep zo maar even binnen. Mooie zomerhoed en sjaal gekocht. Week later via internet mooie Sandalen en hikerlaarsjes met 36 gekocht. In de winkel afgehaald en gepast. Klantenservice telefonisch gaven goede info. En punten gespaard. Allemaal prima.

Ruime keuze in goede kwaliteit kinderschoenen

Uitstekende service , schoen had fabrieksfout werd meteen geregeld . Mooie winkel met heel vriendelijk personeel.

Bijzonder klantgericht

Ik ben eerst naar de winkel geweest. Een zeer aangename ervaring. Er werd actief geluisterd naar mijn behoeften, met oog voor een moeilijke voet. Er werd niets opgedrongen, wel samen naar oplossingen gezocht. De maat was niet beschikbaar in de winkel, maar ik kreeg alle info heel duidelijk mee zodat ik online de juiste schoenen kon bestellen. Die werden snel geleverd. Nu nog even wennen aan de moeilijke voet, maar ik voel dat het goed komt. Bedankt voor de service.

Pretttig geregeld

Goed geregeld en mooi op tijd.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.