Groot assortiment

Snelle levering Fijne schoenen Goede service

Bestelling na vijf werkdagen in huis

Besteld op zondag, vrijdag pas in huis. Contacten gehad met de klantenservice, gaven aan dat ik het had kunnen lezen tijdens het bestelproces. Ik heb alle mailtjes er weer bij gehaald, maar kon niets vinden. Verder keurig geleverd.

Snel en netjes geleverd

Is makkelijk te bestellen.

Geen retour zonder verpakking

Schoenen gekocht a 150,- die helaas toch niet goed zaten, meteen blaren. Mijn man had de verpakking al weg gedaan en dan heb je dus pech, met geen enkele mogelijkheid kan je dan je schoenen terug sturen. 3 keer gevraagd of er niet iets aan te doen was, absoluut niet. Dat vind ik toch slechte service!!

Ik had mijn bestelling zeer snel in huis. Helaas moest ik het retour doen. Het geld, was al zeer snel weer terug gestort op mijn rekening. Prima service dus.

Snel geleverd, netjes verpakt!

Prachtige schoenen en snelle levering

Mooie schoenen en ook nog eens de andere dag geleverd Heb nog nooit schoenen online gekocht, voor herhaling vatbaar.

Top schoenenzaak

Mooie schoenen, veel keus en snelle levering.

Snelle levering en goed verzorgd. De schoenen zitten super.

Mooie schoenen super service en snelle levering

Ik was in de winkel in den haag maar daar hadden ze niet mijn kleur schoenen. Ik werd heel goed geholpen. Ik kreeg het bestelnummer door zodat ik thuis kon bestellen. Het kon ook in de winkel maar ik wilde het wel zelf doen. De schoenen zijn super mooi zitten heerlijk en levering is heel snel! Nolten is mijn Favo schoenwinkel en nu ook webshop 😊 ik kom speciaal uit Amsterdam om schoenen in Den Haag te kopen

Snelle levering, duidelijke website

Besteld vanuit België, levering ging snel, schoenen zitten perfect

Tassen

Op internet een leuke tas besteld en binnen 3 werkdagen in een nette verpakking geleverd🤗

Super snel

Snel geleverd, te grote schoen.

Prima levering. Wellicht iets meer informatie bij de producten of ze groot of klein vallen. Retourneren nog in behandeling. Erg eenvoudig.

Zeer vlotte levering, 1 paar teruggestuurd, nog in behandeling

zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling, gratis retourneren vind ik een pluspunt, 1 paar sneakers teruggestuurt, is nog in behandeling, hoop dat afhandeling van terugsturen even vlot verloopt als levering.

Prima website, snelle service, geen poespas

Prima webshop

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle en correcte levering.

Snelle levering, overzichtelijke website

Snelle levering, goede prijs in sale, overzichtelijke website waar je snel kunt vinden wat je zoekt, duidelijke foto.

Vandaag besteld, morgen in huis, helemaal top.

Mooie collectie, helaas vielen de schoenen dit keer te groot uit en heb deze met pijn in het hart teruggestuurd. Was het laatste paar, dus ruilen was niet van toepassing.

Goede snelle levering .

Top prijs ! En fijn dat je met after Pay kan betalen.

Super tevreden van

Correcte en snelle levering

Lovely shoes

Quick and easy to order and pay. Lovely shoes in the sale.

geen opmerkingen

alles perfect ok

Het was allemaal keurig geregeld alleen de schoenen paste niet en heb ik retour gestuurd. Afgelopen Zaterdag toch een paar schoenen gescoord in de winkel in Zoetermeer

Schoenen waren vuil

Verzending prima verlopen maar helaas waren de schoenen vuil

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.