Snel en correct

Correct en snel

Bestelde product bleek na 4 dagen niet op voorraad

Voorraadinformatie op website is onjuist. Bestelling bleek na de verwachte levertijd uitgezeten te hebben niet eens op voorraad te zijn. Kreeg een 10% kortingscode ter compensatie, had liever mijn schoenen ontvangen...

gewoon goed

Snelle en goede service

De bezorging was snel. Helaas was de pasvorm niet goed, maar na retournering was de afhandeling ook snel en goed.

Prima geregeld

De schoenen zijn toch niet helemaal naar wens.model vond ik toch niet zo mooi

In zover korrekt, nl. bij een schoen is aan de binnenkant het leer bewerkt.

Levering korrekt verlopen. Slechts aan binnenkant van een schoen is aan het leer geschuurd!

Zeker aan te bevelen

Snelle levering top kwaliteit

Prima service en prachtige schoenen 😀

Alleen maar goede ervaringen gehad

Uitstekend!!

Snelle en correcte levering. De retourzending werd snel gemeld. Het bedrag stond de volgende dag al op mijn rekening.

Snel

Snelle levering, duidelijke retourafhandeling, prima kwaliteit van schoenen.

Mooie collectie, snelle levering

Bij Nolten kun je veel verschillende merken shoppen. Online bestelde artikelen worden snel en correct verzonden. Ik ben een zeer tevreden klant!

Vlotte levering, goed verpakt

Correcte, snelle levering

Tevreden klant, die vaker bij jullie komt shoppen. Maat 36 is niet overal te vinden!

snelle levering, top afhandeling bij retour sturen.

Slippers werden snel geleverd, helaas bleek de grootste maat te klein. Ik heb ze makkelijk kunnen retouneren en kreeg het bedrag snel op mijn rekening terug gestort. Top!!

Zeer correcte en snelle levering.

Ruime keus in kleur en maat.

snelle service

maar ... ik koop al jaren schoenen van Peter Kaiser in 36+ waat altijd het nummer 3.1/2 heeft bij hen en ik ontvang een 4, dus ofwel is uw matentabel een beetje misleidend ofwel hebt u zich gewoon vergist, al dan niet opzettelijk. Ik heb ze niet terug gestuurd en leg er een zooltje in, maar ik weet dat ze na verloop van tijd te groot zullen zijn want dat heb ik al met een 3.1/2 dus laat staan met een 4. Spijtig!

Prima snel geleverd!

Prima snel geleverd !!

Levering snel, maar product was van onvoldoende kwaliteit

De schoenen die ik besteld had waren niet in goede staat en waren nog geen week later afgeprijsd en kwam niet eens in aanmerking voor net afgeprijsde bedrag.

De service is super en snel!

Prima advies en bezorging💎💎💎💎💎

Prachtige riem . Mooi

Mooie schoenen, zeer tevreden

Had al schoenen van dit merk dus maat bekend en kwaliteit ook👍Zeer tevreden👠

Alles liep gesmeerd: bestellen, afleveren en ophalen in de winkel. Fijn dat de keuze mogelijkheid bestaat van ophalen in de winkel, ben je niet verplicht thuis te blijven. En het scheelt ook nog in de kosten. Heb de indruk dat schoenen uit het magazijn nog niet gepast zijn, ook een voordeel.

Snelle levering via Postnl en erg blij met mijn nieuwe schoenen!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.