Helemaal geen levering

Ik had schoenen via de website besteld, volgens de gegevens daar waren de schoenen op voorraad. Enkele dagen later bericht dat ze niet voorradig waren. Vreemd, waren de schoenen intussen verkocht of zo? Voorraadbeheer is niet op orde naar mijn mening

duidelijke website

Ben zooooo blij met die mooie schoenen!

Hele snelle service! Heel goed verpakt.

Prima en snel ontvangen.

Schoenen besteld en snel ontvangen heel blij mee

Geweldige service- klant gerichte onderneming

Ik heb via internet schoenen besteld. De bestelling werd keurig afgehandeld. Achteraf betalen is geen probleem. Inmiddels pakket opgehaald. Ik wacht nu op de nota, dan wordt het bedrag gelijk aan het bedrijf overgemaakt. Zeer tevreden klant.

Verkeerde bestelling geleverd echter retour gestuurd en moet exemplaar nog ontvangen

Schoenen besteld in maat 41 (7) en kreeg maat 42 opgestuurd. Na een mail gestuurd te hebben krijg ik juiste exemplaar toegestuurd.

Klant onvriendelijk

Vragen via de telefoon zijn al veel te snel voor het personeel. En bij vragen over afprijzingen en hoe ze daar mee omgaan komen ze kort en geïrriteerd over

Super service

De service is super! Top

Snelle reactie per email

Nolten is een prima ervaring.

Zondag besteld, dinsdag in huis.

zeer goed

Snelle service, de volgende dag al ontvangen. Prima prijs -kwaliteitverhouding.

PRIMA

goede snelle service ook qua retourneren

Super goede afhandeling van bestelling en snel in huis !

Snelle levering en makkelijk het pakketje te volgen. prima service

Hel snelle levering.

Op de site stond een maatje groter bestellen maar helaas dan toch te groot, ik moet ze terugsturen. De juiste maat is inmiddels uitverkocht, jammer.

Snelle levering en kwaliteit schoenen

De levering was snel en duidelijk te volgen. Mooie schoenen die ook nog wens heerlijk lopen en mooi staan onder een rok of jurk.

Mooie schoenen, leuke korting. Ben er erg blij mee

Ik ben erg tevreden. Bestel regelmatig bij nolten..

Goede service!

Ik ben een tevreden klant!

Alles prima verlopen, snel, mooie schoenen.

Prima tevreden

Teleurstellende zending maar Nolten prima winkel!

Drie paar schoenen voor mijn dochter en mij en alledrie de paren vielen helaas tegen. De sneaker was veels te klein ondanks dat er toch echt maat 38 in het label stond dus hoe dat kan? Op de website staat bij de 2 sandalen dat het voetbed/ de voering van leer is terwijl op het label van de sandalen staat dat het niet van leer is. Jammer want dat is juist voor ons belangrijk.

goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

altijd netjes geholpen door vriendelijk en net personeel. online bestelling netjes afgeleverd in de zaak van onze keuze. altijd behulpzaam.

Vandaag besteld overmorgen in huis en prima verpakt!

Zeer ruime keus en andaag besteld overmorgen afgeleverd bij PostNL punt!

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke website met goede aanbiedingen

Tods loafers gekocht in de sale.

Nolten had mijn bestelling gecontroleerd en mn loafers waren in de kleur en niet ok, iets van beschadiging oid. Het geld kreeg ik terug. Echter de verkoper liep met mij door mijn bestelling en concludeerde dat ik de verkeerde maat had besteld. Snel de goede maat en de kleur die ik wilde opnieuw besteld. Nolten bedankt en tot de volgende keer!

Veel keuze

Heerlijk die Sale! Veel keuze en mooie schoenen. Ik ben heel blij met mijn Cypres sandalen, mooi prijs, goede kwaliteit

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.