Pluspunten

mijn favoriete merk pantoffel: Rohde veel maten en keuze snelle service

zou het nu niet weten

Pluspunten

snelle aflevering, goeie service klantvriendelijk

blijft zo top service bieden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Neem klachten serieus van vaste klanten en laat de klantenservice niet antwoorden via de e-mail met standaardzinnen bij een klacht. Neem je klanten serieus.

Pluspunten

Tevreden goede service snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte nette service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, nette levering

Klachten niet als het probleem van de klant ervaren, maar als jullie probleem, da het om een product van jullie gaat. Ongeacht het merk.

Pluspunten

Mijn schoenen koop ik altijd bij Albert Nolten in Delft. Ik ben zeer tevreden over die schoenen. Met name de schoenen van Si. Daar sta je mee op en ga je mee naar bed. Afgelopen week keer heb ik eens via de website gekocht. Helaas waren die schoenen te klein. Ik stuurde een mail en alles is naar volle tevredenheid opgelost. Ik beveel het bedrijf Albert Nolte dus van harte aan!! En een goede tip: pas altijd je schoenen voordat je ze koopt!

Ga zo door!!! Goede schoenen, goed personeel.

Pluspunten

Fijne site en snel verstuurd

Pluspunten

snelle bezorging en ook snelle afhandeling na retourzending. Binnen 1 dag had ik de schoenen in huis! Maar ik kende de winkel al toen ik nog in Den haag woonde en ik kocht er vaak.

Pluspunten

De website is overzichtelijk. Hele vriendelijke klantenservice. Op de website was mijn schoenmaat uitverkocht, maar een mailtje naar de klantenservice resulteerde in het vinden van de laarsjes in de winkel in mijn schoenmaat En zij gingen ervoor zorgen dat de laarsjes alsnog naar mij opgestuurd werden. Helaas was er iets mis met de laarsjes en heb ik ze uit eindelijk niet kunnen krijgen, maar dat neemt niks af van de goede service. Wat een Top service!

Geen. Ga zo verder.

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere visuele controle op de te verzenden producten. Het versturen van schoenen met 2 verschillende kleuren zou niet mogen.

Pluspunten

Snel. Precies wat ik wilde.

Pluspunten

Snelle levering mooie schoenen voor een mooi prijsje (sale)

Pluspunten

Heel snel behandel en geleverd

Pluspunten

Perfect super.snelle.levering

Ga zo door

Pluspunten

Niet automatisch aanmelden voor nieuwsbrief

Pluspunten

Snelle en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service in de winkel Zoetermeer bij afhalen.

Niets

Pluspunten

Goede website. Eenvoudige te bestellen en zeer vlotte levering. Zeer klant vriendelijk wat you see wat you get.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.