Pluspunten

er is zeer snel en adequaat gereageerd op mijn vragen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geenn

Als het artikel niet meer voorradig is het van de site verwijderen. Ik heb het artikel besteld en bevestigd gekregen env2 dagen later de mededeling dat het niet voorradig is. Waardeloos dus....

Mooier inpakken

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Snel, geen verzendkosten, goede prijs, goed verpakt.

Geen.

Pluspunten

Nolten bietet eine große Auswahl an Markenschuhen zu günstigen Preisen. Die Schuhe enstprechen der Beschreibung, die Lieferung erfolgt recht zügig. Die Bestellung im Shop ist sehr komfortabel und die angebotenen Zahlungsmöglichkeiten lassen keine Wünsche offen. Ich würde hier wieder bestellen.

1 Punkt Abzug gibt es, weil kurz (2 Std.) nach meiner Bestellung dieselben Schuhe von 107 € auf 89 € herunter gesetzt wurden. Leider konnte ich die Bestellung nicht stornieren und neu bestellen. Okay, mein Pech. Aber zurückschicken und neu bestellen fand ich für beide Seiten zu aufwändig.

Pluspunten

Snelle verzending. Degelijk verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs tijdens de sale.

Pluspunten

Gestroomlijnde procedures, goede merken/ aanbiedingen.

Pluspunten

Overzichtelijke website

Pluspunten

Ze hebben goede Merk schoenen

Ik moest lang wachten voor ik de schoenen in huis had.

Pluspunten

Netjes verpakt, binnen 3 dagen bezorgd

Niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hoewel Post NL het pakket op 9 jan. had moeten bezorgen is het heden 12 jan nog steeds niet toegekomen. Waar zit het pakje??? Geschiedenis van de zending vanwege Post NL. ref Post NL: 3SDNID2030603 • 11 jan. 16:42 We hebben u gemist, zending gaat naar PostNL-locatie Onze reactie: We waren thuis! Niemand gehoord of gezien. Geen briefje in de bus. • 11 jan. 09:19 Bezorger is onderweg • 10 jan. 18:07 We hebben u gemist, we komen nog een keer Onze reactie: We hadden permanentie in huis tot 17.00 uur. Om 18.07 was er inderdaad niemand meer. Geen briefje in de bus. • 10 jan. 09:44 Bezorger is onderweg • 10 jan. 07:39 We hebben u gemist, we komen nog een keer Onze reactie: We waren thuis! Niemand gehoord of gezien. Geen briefje in de bus. • 9 jan. 08:27 Bezorger is onderweg Onze reactie: We wachten ganse dag maar hebben geen Post Nl aan de deur gehad. • 9 jan. 03:12 Zending is gesorteerd • 8 jan. 18:41 Zending is bij PostNL • 8 jan. 08:30 Zending wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces

We twijfelen er aan om nog bij jullie te bestellen.

Pluspunten

Nette communicatie snelle reactie op vragen , snelle verzending !! Top

Pluspunten

Alles prima, snelle levering, goeie verpakking, goed product

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen op of aanmerkingen hierover

Pluspunten

Ze hadden mijn maar in schoenen terwijl de officiële website van de rechtstreekse schoenenfabricant deze niet meer kon aanbieden.

Pluspunten

Snelle en vertrouwde service ,top!

geen

Pluspunten

Prettige en snelle afhandeling en levering !

Pluspunten

- beste prijs - overzichtelijke en betrouwbare website - eerlijke prijzen - supersnelle levering

Pluspunten

Retourneren is gratis Perfecte levering Kwaliteitsroducten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.