Pluspunten

snelle levering en niet duur.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Schoenen beschadigd!!!!!!!!!

Pluspunten

Erg tevreden!! Snelle levering en netjes verzonden!

Pluspunten

Prima.Snel bezorgd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi assortiment. Nu ook een winkel in Enschede.

Klantvriendelijke zijn. 11 dagen geleden 2 paar schoenen besteld. Ontvang ik 2 dagen geleden een mail met 40% korting. De door mijn bestelde schoenen zijn nu veel goedkoper. Een belletje naar de klantenservice hierover, kan de schoenen terug sturen en opnieuw bestellen. Op mijn vraag of het minder omslachtig opgelost kan worden, was het antwoord, nee. Kortom, hier bestel en koop ik nooit geen schoenen meer! Ondanks dat ze nu ook een winkel in Enschede hebben geopend. Voor mij is klantvriendelijk, bepalend waar ik producten koop!

Pluspunten

Duidelijke website met mooie spullen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen goede beoordeling. Op maandag wat besteld en betaald. Op donderdag zelf contact moeten opnemen omdat ik niets via de mail had ontvangen over bezorging. Krijg ik een mail terug dat het product niet leverbaar is. Ze hadden mij ook dinsdag of woensdag kunnen laten weten dat het product er niet meer was. Anders had ik vandaag nog op mijn pakket zitten wachten.

Sneller reageren

Pluspunten

Snelle levering, we hadden een klacht en die is super snel en naar tevredenheid opgelost.

Pluspunten

Snelle levering, en prachtige schoenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik wou iets retouren, op site stond aanvraag voor gratis retour... maar tot op heden niets ontvangen mail gestuurd naar klantendienst, bleef ook onbeantwoord

Pluspunten

Alles ging goed. Dat wel. Maar de tas die ik kreeg heeft een oranje kleur. Niet de kleur die op de foto te Zien was.Niet de typische luipaard kleur. Dus ben ik niet blij met het tasje en kan het niet gebruiken bij mijn kleding ivm de andere kleur. Ik zal het weleens gebruiken, maar niet met de kerst.

Gewoon niet iets anders sturen is beter. Verder heb ik niets tegen nolte n. Ik koop er vaak. Maar omdat u er nu naar vrAagt, zeg ik het maar.

Pluspunten

Alles perfect super snelle levering naar Begie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Snellere levering

Pluspunten

Fijn geholpen en heel vriendelijk personeel in Delft

Pluspunten

Super snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen. Mooie schoenen, goed verpakt en ongedragen.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service.

Pluspunten

correcte service, goede kwaliteit

Pluspunten

Ik heb op woensdag schoen besteld, kreeg ze op zaterdag. Goed verpakt, en mooie schoenen.

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling en retourneren.

Veranderen binnenzool sendra's, zijn te dik en hierdoor minder ruimte bij de tenen. Jammer voor de rest top laars.

Pluspunten

Goed communiceren en keurig afgehandeld

Afterpay is laat? Ik wil graag betalen.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.