Pluspunten

Verkopen mooie schoenen.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling en bezorging.

Geen!

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Leuke collectie, snelle levering, winkel om de hoek, geen verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling werd snel en netjes en stevige doos afgeleverd

Schoenen stonden op de site/foto anders dan ik binnen kreeg. Was speciaal opzoek naar zwart-witte adidas(zonder goud). Helaas als nog met goud ontvangen dus bestelling weer terug gestuurd.

Pluspunten

Super snel verzenden van schoenen en ruilen, dit is kosteloos voor de klant!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Schoenen besteld, bevestiging gekregen. Na 5 dagen nog steeds geen verzendbevestiging. Gebeld, schoenen blijken niet meer leverbaar en de bestelling is daarom geannuleerd. Nul communicatie vanuit Nolten hierover. Telefoniste geeft aan alsnog een bevestigingsmail van de annulering toe te sturen met hierbij een kortingscode. Nooit gekregen. Kortom, alle inspanningen die van een bedrijf redelijkerwijs mogen worden verwacht zijn door Nolten in mijn ervaring verzaakt.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt zodat het bestelde heel in huis komt.

Pluspunten

Overzichtelijke website Goed geïnformeerd mbt levering

Bij vertraging van toegezegde levering, zou een andere koeriersdiensten aangeboden kunnen worden om toch aan afspraak te kunnen voldoen. Het was in mijn geval geen probleem, maar als ik een feestje zou hebben of op vakantie zou gaan zou het mosterd na maaltijd zijn.

Pluspunten

Prima en correct de bestelling verwerkt

Pluspunten

Netjes verstuurd, gratis terugzenden, snelle service

Pluspunten

Snelle levering en supersnelle terugbetaling van mijn retour. Werd per mail op de hoogte gehouden. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website. Goede informatie over het gehele bestelproces/betalen. Kleine maten(36) voorradig.

Na bestellen 1 bevestingsmail ontvangen. Bestelling zou binnen 1 werkdag verzonden worden echter geen mails meer gekregen over verzending. Eind volgende dag gebeld. Schoenen waren niet op voorraad(dit stond nergens vermeld). Zou nog 3-5 dagen gaan duren. Paar uur later kreeg ik bericht van postnl dat er een pakket onderweg was en de volgende dag geleverd zou worden??? En inderdaad het pakket werd de volgende dag bezorgt. Daar was ik blij mee maar de afhandeling had beter gekund.

Pluspunten

Goede en vlugge verzending

Pluspunten

Vriendelijk contact en bezorging conform verwachting.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering. Helaas moesten de sneakers retour omdat de maat te groot was. 1 dag later was een maat kleiner toe gestuurd met een briefje bijgevoegd. Super service !

Pluspunten

Pluspunten

Snelle nette bezorging! Bezorging was zelfs eerder dan gepland.

Pluspunten

Fijne webshop en snelle levering

Graag online per winkel de winkelvoorraad aangeven van de online artikelen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.