Pluspunten

-ruim aanbod naar mijn wens -winkels in de buurt -vaak ook riem verkrijgbaar bij de schoenen, dit vind ik heel belangrijk

winkel in centrum Den Haag oogt rommelig, helemaal ten opzichte van de nette winkel in Leidschenhage.

Pluspunten

Perfect!

2 sterren: slechter dan verwacht

catching staff talking about their customers in store at The Hague so I found very rude.

Pluspunten

Snelle levering en mooi product

Veel plastic in de verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site en orderproces!

In de reactiemail staat verzending op 1 werkdag. Dit was niet het geval. Wellicht aan te passen naar 1 tot 3 dagen dit in kader van verwachting

Pluspunten

SUPER !!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwalitatief goede producten Mooie ruime winkels Vriendelijk personeel Snelle respons op mail

Nadat ik mijn laarzen had besteld bleken deze paar dagen later plots 27 euro goedkoper te zijn geworden. Hierop een mail gestuurd met verzoek om restitutie. Dit was niet mogelijk. Ik moest dan maar nieuwe bestellen en de andere retour zenden. Mi erg omslachtig maar daar zal vast wel een filosofie achter zitten denk ik dan maar. Zo gezegd zo gedaan en toen bleek plots dat het niet meer gratis verzenden was. De motivatie was : laarzen met 50% korting maar dit was niet zo. Oorspronkelijke prijs €269,95 en mijn prijs €161,97. Nu ben ik geen groot rekenwonder maar dat is toch echt meer dan de helft? Enfin ik liet mij niet uit het veld slaan en heb de laarzen retour gebracht in filiaal en de nieuwe bestelling ook weer daar opgehaald. Al met al niet echt klantvriendelijk. Het is natuurlijk wel een manier om mensen aan het werk te houden en het milieu extra te belasten en het heeft mij uiteindelijk niet weerhouden toch voor de 2e bestelling te gaan en mocht morgen blijken dat ze nog goedkoper zijn wellicht voor een 3e ronden te gaan.

Pluspunten

5 sterren Uitstekend.

geen

Pluspunten

SNELLE SERVICE

Pluspunten

- Tijdige levering - Schoenen in perfecte staat - Goede e-mail communicatie en mogelijkheid tot tracking

Geen, ik heb nog maar één aankoop gedaan, maar mijn eerste indruk is alvast goed :)

Pluspunten

Nette vlotte afwikkeling én levering van het produkt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter met je klanten omgaan die voor 400,- aan schoenen kopen

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

snelle levering duidelijke website

weet ik zo even niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Langzame levering

Pluspunten

Uiterst mooie schoenen

Pluspunten

Een geweldige collectie, goede prijs / kwaliteit verhouding en goed advies. Ik kan hier altijd slagen.

het spaarsysteem met de zegels digitaliseren

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.