Vrijdag schoenen besteld en maandag levering. Super service

Weer prachtige sendra laarzen gekocht

In de uitverkoop heb ik een paar mooie sendra laarzen besteld en keurig op tijd ontvangen. De kwaliteit van de laarzen zijn altijd goed, de verpakking was stevig en is onbeschadigd aangekomen.

Prettige zaak, goede service

Mijn mooie di Laura schoenen kon ik zonder moeite ruilen voor een ander paar die wel goed paste.

Geweldig, blij mee!

Efficiënt en doelmatig

Product snel geleverd overeenkomstig de afgesproken criteria

Servicegericht

Klantvriendelijkheid en service, correct en eenvoudig, toegankelijk!!

Bestelde artikel snel ontvangen

Besteld en op tijd geleverd

Zit heerlijk goede kwaliteit stevig.

Perfecte service en kwaliteit.

Op een zeer korte levertermijn heb ik exact ontvangen wat er werd besteld. Verpakking = perfectie. Doe zo verder!

Goede aftersale

Nadat ik mijn schoenen had aangeschaft kwamen ze met extra korting in de folder. Ik heb per direct het verschil ontvangen. Top service!

Schoenen besteld kreeg ze netjes verpakt binnen, helaas waren ze te klein dus geretourneerd maar de service is top!

Perfecte service

Vlotte dienstverlening en levering

Zoals altijd prima

Zeer gelukkig

Heel goede service. Het product van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering en altijd goede kwaliteit

Niet goed

Gdm, Ik heb mijn enkellaars nu ongeveer 2 weken. Prima model maar merk sinds gisteren 29 januari 2024 na het dragen van mijn enkellaars voor de 2e keer dat het hele rare donkere vlekken rondom mijn schoen ontstaan. Nooit eerder bij een schoen gehad. Weet niet of het aan de materiaal ligt?

Helemaal goed en snel en net zoals in de winkel waar je altijd goed geholpen wordt

Prettig

Had schoenen besteld en de volgende dag waren ze afgeprijsd. Na email kreeg ik de korting alsnog erbij. Dat vond ik erg vriendelijk.

Keurig op tijd en op de hoogte gehouden

Niks op aan te merken

Prims

Enkellaarzen met 2 ritssluitingen besteld. Mijn maat op voorraad. Bezorging duurde 5 dagen.

volle tevredenheid

Beste kwaliteit schoenen voor zeer acceptabele prijs. Afwerking klacht over kapotte veter zeer efficient en creatief opgelost. Klantenservice denkt zeer goed mee.

Snelle en goede service

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering en communicatie

Mijn uggs waren zorgvuldig ingepakt en snel geleverd

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.