Moeizaam

Via de webshop een bestelling geplaatst. Ik wilde deze in de winkel ophalen. Twee dagen na mijn geplaatste bestelling kreeg ik een bericht dat ik mijn bestelling op kon halen. Dit ben ik gaan doen toen ik in de gelegenheid was. Ook hier zaten twee dagen tussen. In de winkel aangekomen bleek dat mijn bestelling er niet was, ik moest de volgende dag terugbellen. Dit heb ik gedaan. Ook toen was mijn bestelling er niet en nu moest ik contact opnemen met de klantenservice. Uit dit gesprek bleek dat mijn bestelling op een of andere manier was geretourneerd en mijn geld was teruggestort terwijl ik dit niet heb gevraagd. Uiteindelijk is mijn bestelling binnen maar ik vond het geen fijne ervaring en ik ben dit zeker ook niet gewend van deze winkel.

Had ook graag message via [email protected] ontvangen wanneer precieze levering was

Goed!

Snelle levering naar de winkel.

Prachtige riem. Snel en volgens afspraak. Wat wens je nog meer.

Snelle levering mooie producten

Laarzen van di Lauro besteld. Snel geleverd en goede update over de levering

Mooie laarzen.

Ik was blij dat Nolten deze laarsjes nog in voorraad had!

Prima zaak

Nolten is sinds lang een mooie en betrouwbare zaak met een uitgebreid assortiment schoenen!

prima materiaal

Net wat ik zocht. Perfecte maat & kleur

Mooie aanbieding en snel geleverd

Schoenen van Van Bommel gevonden bij Nolten. Levering sneller dan verwacht en Nolten had de beste prijs voor dit model & kleur

Top service . Levering al na enkele dagen

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling !!!

Volgens afspraak op tijd bezorgd.

Prima verlopen

De bestelling ging eenvoudig en de schoenen zijn snel geleverd. Wat erg prettig is, is dat de Collonil nu 33% extra heeft terwijl als je inlogt bij Nolten, je ook nog korting krijgt van hen krijgt. Ik zeg win win en daarom gelijk meerdere flessen besteld. Enige halfje aftrek is dat op de website staat dat de Floris van Bommel schoenen een G+ wijdtemaat hebben, maar volgens mijn man meer een H zijn. Hoe de service is wanneer je een probleem hebt of bij retouren o.i.d. kan ik niet over oordelen.

Top en snel

Snel besteld Snel geleverd

bestelling snel en keurig geleverd.

Prima bedrijf om goeie schoenen bij te kopen.

SUBLIEM

EXCELLENT

Vriendelijk

Ik heb een paar schoenen besteld online. Ik ging naar de winkel en de meid die mij hielp was erg aardig. Zij ging mijn bestelling halen. Zij controleerde tot ik de schoenen paste en er zeker van was dat ze pasten. zeer goede service.

Snelle levering, plaatje en omschrijving passen bij het product

Goed!

Mijn echtgenoot en ik bestelden allebei een paar schoenen. Die van mijn echtgenoot pasten perfect. Míjn schoenen moesten helaas retour. Alles is goed en snel afgehandeld.

Ruime keuze in maten

Nergens was mijn maat nog beschikbaar, bij Nolten wel. Precies de schoenen die wilde, heel blij mee.

Een winkel vol aandacht en service!

Onlangs drie keer bij Nolten geweest, drie keer zeer goed en attent geholpen. Mensen denken mee, doen een stap extra en geven je écht de aandacht om je iets (goeds) te kunnen verkopen. Een reden om minder online te kopen, maar juist naar de winkel te gaan.

Goede website en top klantenservice

Mooi assortiment. De klantenservice is zeer klantgericht, deskundig en vriendelijk. Goede website en goede schriftelijke informatie t.a.v. het verzendproces.

Schoenen maat 42 gekocht, waren helaas te klein. Zelfde dag kon ik ze gratis retour sturen en 2 dagen later een maat groter ontvangen, zonder verzendkosten te hoeven betalen. Uitstekend dus!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.