Pluspunten

telefonische goed bereikbaar wordt netjes geholpen bij vragen

Pluspunten

Alles!

Pluspunten

Geweldige administratie en bijgevolg heel goede berichtgeving. Je weet precies waar je aan toe bent in elke stap van de rit.

Ik heb de tas Artesia van het merk Furla gekocht waarvan de maten verkeerd waren opgenomen op de website van Notenschoenen. In plaats van de tas die ik dacht besteld te hebben kreeg ik zijn kleine broertje. Dit was een grote teleurstelling omdat ik dacht een buitenkansje in de uitverkoop te hebben gescoord. Daar wordt je na twee dagen naar de tas te hebben uitgekeken niet vrolijk van. En dat terwijl ik op furlal.com precies had nagezocht wat de maatvoering moest zijn. Dat is dus slordig van Nolten. Maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. Deze fout kostte me dus alleen maar de verzendkosten.

Pluspunten

makkelijk bestellen en snelle, juiste levering

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie!!!

Pluspunten

Netjes en goed verpakt, alles ook netjes op tijd geleverd.

Ga zo door

Pluspunten

Levering op juist tijdstip.Retournering was ook snel geregeld.

Pluspunten

Goed prima service

Pluspunten

Prima shop

Pluspunten

snelle levering, snel en kosteloos kunnen ruilen.

na retourneren product was het handig geweest dat er een bevestiging kwam per mail dat het aangekomen was en geruild kon worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Nolten had de verkeerde maat schoenen opgestuurd, waardoor ikzelf de juiste opnieuw moest bestellen. Ik kreeg geen korting of iets van een attentie oid. Was een beetje jammer, niet mijn fout en toch moest ik langer wachten op mijn juiste schoenen, wederom op de postbode en het verkeerde pakket terugsturen. Nolten schoenen reageerde alleen met de opmerking dat ze het goed maakte door nu de juiste schoenen op te sturen. Vond ik niet terecht want het was hun fout.

Pluspunten

Snelle bezorging

Lampjes in de schoenen waren kapot

Pluspunten

Goede actie super snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snel bexorgd.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed opgeleverd en snel

Niks

Pluspunten

Snelle levering, snelle terugbetaling bij retour, leuke schoenen! Wij kennen de winkel in Den Haag, ook een aanrader.

Pluspunten

Snelle service, mooie merken en schoenen worden zorgvuldig verpakt om in goede staat te houden

Online kunnen schoenen worden geretourneerd, maar als je ze in de winkel koopt niet. Waarom?

Pluspunten

snel en efficient

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.