Bestelling keurig afgehandeld, ook na mailcorrespondentie

Op mijn vraag via de mail kreeg ik snel antwoord en ook, gelukkig, op een positieve wijze.

Super snelle levering met een mooie korting.

goed en volgens planning geleverd

netjes, snel afgeleverd en op de aangegeven tijd

Een paar sketchers voor mijn zoontje besteld. Het nieuwste minecraft model en ook nog eens een stuk goedkoper dan bij andere winkels. 2 dagen werd her bezorgd.

nette prijs en snelle verzending

Gewoon goed! Zoals het hoort.

Snelle en correcte levering

Top geregeld In de drukke december periode besteld. Super mooie laarzen, top kwaliteit.

Perfecte service

Perfecte service

Hele goede service, snel bezorgd en fijne afhandeling met ruilen.

Super fijn!

Prima geregeld

De maat was te klein en daarom geruild voor een maat groter. Snel en prima afgehandeld.

Snel en keurig verpakt

Ik heb het artikel teruggestuurd omdat ik de kleur van de schoen niet zo mooi vond. Hele snelle terugbetaling.

Snel geleverd ondanks kerstdrukte

Vlotte afhandeling van retourzending.

Fijne service, snelle afhandeling, prima klantbehandeling

Xxxxxxxxxxx

Snel verholpen

Twee verschillende schoenen

Ik had een paar schoenen besteld en ik esscdan ook zeer verheugd om ze te ontvangen. Maar wat bleek nu? Ik had een twee verschillende schoenen. Een was met een witte streep aan de zijkant en een zonder. Ik had dit dus niet zo besteld. Ik vond hetceen teleurstelling, omdat ik ze juist voor een speciale aangelegenheid wilde aandoen. Dat kon dus niet. Ik was erg teleurgesteld.

Goede communicatie, mooie laarzen

Laarzen goed en bezorgtijden volgens afspraak

In de uitverkoop voor een mooie prijs xsensible schoenen gekocht, Snelle levering, netjes verpakt

Top winkel!

Overzichtelijke site, veel keuze en zeer scherpe prijzen. Levering was supersnel. Deze site gaat bij de favorieten!

Mooie collectie

Hele fijn geholpen en deskundig personeel! Denken mee, qua verzorging can het product. En service met korting voor vaste klanten die geregistreerd staan. voor onderhoud van het product! Top winkel, ook online!

snelle en prettige service

goed advies in de winkel bij ophalen bestelling. Vraag aan klantenservice werd per omgaande beantwoord. Gewoon goed!

Super content

Snelle en correcte levering… Ik ben geweldig tevreden.

Erg snel geleverd en kwaliteit als op website foto’s

Prettig

Verzorgde website

Duidelijk bestel voorwaarden , goeduitziende website en indien nodig , telefonisch contact! Ipv mailen en vage chatbox…

Fijne webshop

Snelle verzending, goedkope prijzen !! Alles prima verlopen

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.