Pluspunten

Leuke collectie, goede prijzen en snelle levering

Praktische tip: ik liet het pakketje afleveren bij een PostNL punt. Alleen konden zij het pakketje niet makkelijk terugvinden, omdat er geen huisnr/volledig adres op staat. Zij sorteren daar namelijk op. Verder geen verbeterpunten!

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering en zeer fijne, gemakkelijke retourneringsmogelijkheid

Tip: storneringen iets sneller verwerken

Pluspunten

Snelle en goede wn klantvriendelijke service

Geld direct retour bij niet in ontvangst nemen van online bestelde schoenen bij filiaal

Pluspunten

correct en vlotte levering

Pluspunten

Goede service! Ruilen of retour mag altijd. Vriendelijk personeel.Handig is dat je in de webshop meerdere maten kan bestellen, bij de winkel kan laten afleveren en dan de niet passende maat meteen kan achterlaten.

ik heb een keer ergens schoenen gekocht die meteen bij de verkoop behandeld werden met een spray. Dat vond ik een aardig gebaar. Misschien een idee om dat standaard te doen? Het zou handig zijn als in de webshop bestelde artikelen betaald zouden kunnen worden in de winkel waar je ze ophaalt.

Pluspunten

Snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Pluspunten

Duidelijke website, veel keus en snelle levering. Helaas zaten de schoenen niet optimaal. Teruggestuurd, per mail ontvangstbevestiging gekregen en binnen paar dagen was het geld teruggestort. Perfect afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering!

Verzendkosten afschaffen voor producten boven 75 euro al zijn ze in de sale

Pluspunten

Mooie schoenen en snelle service!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen

Verzendkosten a 5,- voor schoenen van 75,- is een beetje overdreven.

Pluspunten

Service is fantastisch. Vriendelijk, prettig en bijzonder eerlijk personeel. Eerlijke verkoopsters, ik wist niet dat het nog bestond!

Nog meer aanbod :-)

Pluspunten

Snelle goede levering ,exact wat besteld is , is binnen gekomen.

Pluspunten

Mooie site en snelle levering.

Pluspunten

Prima bedrijf, komt afspraken na! Correcte levering.

Bij betaling achteraf factuur eerder mailen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging!!!

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Schoenen netjes verpakt

Pluspunten

Bestelling was heel verzorgd verpakt en correct afgeleverd. Prima service

Pluspunten

geachte heer/ mevrouw, De uggs meadow chocolate zijn prima; prachtige kleur, goede pasvorm.warm, prijs/kwaliteit uitstekend. Ben er zeer blij mee. Heel fijn dat de bezorgservice bij een locatie vlakbij mijn werk is geregeld (A&H Jodenbreestraat Amsterdam). Ik hou mij zeer aanbevolen bij uw aanbiedingen. mvg K. uit Amsterdam

Pluspunten

Duidelijke website, overzichtelijk, kunt ook zonder account bestellen en prima levering

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en fashion accessoires en kleding voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.