Slechte service

Sandalen gingen na een paar keer dragen al stuk. Heb direct foto’s gestuurd van de kapotte (dure) sandalen, maar daarmee werd geen genoegen genomen. Moest product op eigen kosten retourneren, want naar antwoordnr was op eigen risico en niet verzekerd.

Nolten Delft Top!

Op schoenenjacht, in eerste instantie niet gelukt in de winkel. Via de website schoenen besteld die te groot bleken te zijn. Na 2 weken terug naar de winkel waar ik direct werd herkend als "de man die volgende week gaat trouwen" Fantastisch! Schoenen terug genomen, kleinere maat in de winkel besteld en 3 dagen voor het huwelijk thuis gestuurd gekregen, dit nog even gemeld in de winkel zelf na het ophalen van de ringen in de straat verderop. Wij hadden een Topdag!

Uitstekende service!

Schoenen worden snel bezorgd en vlotte afwerking! Goed gevoel erbij, ga zo door!

Ontzettend fijn geholpen!

Klantvriendelijk!

De schoenen die ik online kocht pasten niet. Ik mocht ze zonder verzendkosten retourneren en kreeg snel het betaalde bedrag terug.

Goede aankoop

Ik heb mooie zwarte slippers met strik gekocht, zitten comfortabel en zacht aan je voeten.

Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling

Keurig

Snelle levering, correcte afhandeling. Ik had wel sneller een orderbevestiging ontvangen na het plaatsen en betalen van het order. Het duurde tot na het W.E. voordat ik bevestiging ontving.

Top bedrijf

Foutje in de schoenen. Keurig opgelost.

Helemaal top!

Snelle verzending, mooie sandalen! Erg blij mee!

Goede webshop

Goede webshop

Goede service en mooie schoenen

Heel snel werd mijn bestelling, goed ingepakt geleverd. Ik was erg blij met de schoenen en heb meerdere paren gehouden.

snelle levering.

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan.Het advies was minder, maar de schoen paste goed.

Alles verloopt correct.

Supergoede service

Slippers paar keer gedragen en lusje ketting kapot. Direct geld terug gekregen

Snelle levering en betrouwbaar!

Helaas waren mijn schoenen niet als verwacht. Ik heb ze terug gestuurd wat overigens heel gemakkelijk ging. Het geld stond direct weer op mijn rekening. Super!

Bestelling via internet voldeed geheel aan verwachting

Snel gereageerd door Nolten op bestelling. Absoluut keurig verpakt paar dagen later ontvangen. Helaas pasten de schoenen niet wat aan mij lag. Het retourneren was heel eenvoudig. Dank, prima ervaring!

Perfect!

Since I was undecided, I bought 2 different sizes of the same product and returned the one which did not suit. They have kept me informed about the return and refund process quickly. Super happy to shop from Nolten!

Mooie schoenen, snel geleverd.

Goed en correct

Correct

Snel en netjes

Super. Goede keuze. Snel en netjes bezorgd.

Snelle service !!!

Nog niet veel besteld maar het was in orde

Keurig verzorgd

Blij met de aankoop

Gabor mooi merk

Vlotte levering, was helaas niet t model wat ik dacht. Dus terug gestuurd.

In een word ideal..

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.