Snelle levering.

Klantenservice zeer vriendelijk. Snelle levering.

Snelle nette service

Snel geleverd, goed aangekomen en tevreden met product

Snelle levering en de schoenen waren precies wat ik wilde

Alles was helemaal naar wens

Snelle levering. Zeer tevreden

Snelle levering. Geen problemen. Slippers zijn trouwens waanzinnig, Superblij mee.

Snelle levering van een mooie tas

Heel tevreden met de snelle levering van een mooie witte tas. Ook keurig verpakt. Erg blij mee.

Super snelle en vriendelijke reactie op mijn mails van Sam. Top service en schoenen zitten echt goed Dank u

Snelle en goede service

Bij de reguliere winkel kon ik geen leuke schoenen vinden van het merk Xsensible. Gelukkig had Nolten heel veel keus en daar vond ik wel waar ik naar op zoek was. Schoenen zitten heerlijk, ben er heel blij mee

gewoon goed

Goed geadviseerd en geholpen.

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Vlot & Fijn

Snelle verzending en ook snelle retour betaling.

Keurig verpakt en goede pantoffels

Snel geleverd !

Super blij met m’n nieuwe slippers !

Snelle levering, goed geïnformeerd en goede kwaliteit schoenen.

Aanrader

Helaas een verschillend paar ontvangen. Goed kunnen overleggen en een nieuw paar mogen ontvangen

Goede service en communicatie en klantvriendelijk

birckenstock arizona heren

product naar verwachting en van goede kwaliteit. blij mee want een stuk goedkoper dan bij andere winkels.

Applaus voor de klantenservice

Eerste bestelling kwam binnen met verkeerde schoenen. Sam van de klantenservice heeft het verder erg goed afgehandeld. Ik ben blij met de service en aankoop. Mvg Cindy

Geen enkel probleem gehad , alles is vlot verlopen!

Zeer goede service!

Fijn bedrijf en service is uitstekend. Bij een vraag direct correcte afhandeling.

Heerlijk

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.