Betrouwbaar en snelle levering

Vertrouwd bedrijf en snelle levering.

Goed en dus tevreden

prima en betrouwbaar

Ik vind het een vlotte afhandeling nadat ik mijn schoenen geretourneerd heb.

Fantastische ervaring, jammer dat ik weer gestalkt wordt met de vraag een review achter te laten

Goed deskundig personeel. Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Prachtige schoenen goede kwaliteit, maar helaas te smal.

geweldige service!

De schoenen waren niet goed ivm steunzolen .Geretourneerd en snel geld ontvangen . Complimenten.Via mail steeds goedgeinformeerd.

Geweldig!

Ik vind deze enquetes écht vreselijk. Dus de 1e gooide ik weg maar ik blijf dus blijkbaar belaagd worden verdorie. Echt giga giga giga irritant dit!

Ook met retouren een goede ervaring

Goede website en goed contact met de website ook toen ik genoodzaakt was de schoenen retour te sturen met het verzoek om een maat groter. Goede respons en duidelijke antwoorden over levertijden.

Erg wennen

Heb erg pijnlijke voeten dus het is echt wennen. Maar gaat langzaam aan steeds beter gelukkig

Super schoeisel

Bestellen gaat makkelijk en wordt mooi op tijd en goed geleverd!

Perfect product op tijd geleverd.

Niet klantvriendelijk

Ik heb prachtige schoenen besteld. Na levering bleek 1 schoen beschadigd. Omruilen niet mogelijk, omdat dit paar uitverkocht was. Paar dagen later staat dit beschadigde paar weer online! Ik had ze met korting wel willen houden.

Goed geholpen door vriendelijk nieuw meisje

Goede service.

Prima service en afterpay

Fijne web shop

Goed gevoel

Zeer klantvriendelijk

Goede kwaliteit van de schoenen en een snelle, nette verzending!

Blij met mijn mooie schoenen. Mooi en netjes verpakt. Ik had de schoenen snel in huis!

alles klopt en is van klasse!

Mooie site, makkelijk te bestellen, goede voorwaarden. JKeurig netjes verpakt. Goed op de hoogte gehoueden over de verzending van je pakket.

Perfecte levering

Snelle en correcte levering

Snel geleverd tegen een scherpe prijs!

Overzichtelijke webshop, eenvoudig te bestellen, snel geleverd tegen een prima prijs!

Uitstekend!

Geweldige service

Zowel telefonisch als via de mail fantastisch geholpen

Prima ervarig

Fijn geholpen in de winkel. Netjes thuisbezorgd. Goed verzorgd.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.