snel levering

duidelijk website en gelevered op precies tijd!

Altijd goede ervaring met Nolten

Wat ik heb besteld, werd altijd in zeer korte tijd geleverd en de kwaliteit is ook prima. Diverse fijne merken als keus en heel veel kleuren.

pantoffels besteld.

Erg snelle levering en bij de verkeerde maat heel makkelijk te retourneren en ook weer heel snel de goede maat in huis. Fantastisch!!

Goede overzichtelijke site. Snelle verzending. Fijn dat je achteraf kunt betalen.

Keurig ingepakt zijn

Super snel in huis geweldig

Service

Ik heb deze schoenen al in 3 kleuren en nu nog die paarse leuk!Die 3 zijn in de winkel gekocht , maar online is het nog makkelijker! Het zijn net slofjes! Dus blij! Lekker snel en prachtig verpakt ! Bedankt ! Marijke

Duidelijke site, makkelijk bestelproces en snel de schoenen in huis!

Prachtige schoenen, vlot en netjes geleverd.

Eenvoudig te bestellen, vlot en netjes geleverd en prachtige schoenen.

Goed verzorgd

Heldere communicatie, netjes verpakt en retouren zonder gedoe; label zit al in de doos.

Snel, accuraat en plezierig.

Een fijn bedrijf met een mooi aanbod voor ‘lastige’ voeten. Ik bestel er graag.

Alles uitstekend geregeld

Ik heb gekregen wat ik heb besteld

Betrouwbaar en goede service

Ondanks een fout op de website (verkeerde kleur van de schoenen) heeft Nolten dit netjes opgepakt. Helaas zijn de schoenen retour, maar ik ben prima geholpen.

Volgens afspraak

Gewoon goede site en prima personeel

Retour en onduidelijk nieuwe aankoop nog steeds niet binnen

Retour en is ontzettend onduidelijk een nieuwe bestelling geplaatst in een andere maat na een week nog steeds niet binnen heel onduidelijk waar me pakket nu blijft

Correcte service

Na een verkeerde landenkeuze toch nog de korting gekregen. Top!

prima service

alles netjes en op tijd ontvangen.

Snelle levering en het product is precies naar wens

Prachtige collectie

Makkelijk bestellen/retourneren, maar vooral een hele mooie collectie. De winkel op de Frederik Hendriklaan in Den Haag is prachtig. Ik woon in Drenthe, maar als ik in DH ben, probeer ik altijd even langs te gaan.

Ja prima

De schoen is naar mijn zin.

Uitstekende webshop

Was op zoek naar veterboots die Van Bommel zelf niet meer had. Kwam via Google bij Nolten uit en zag dat Nolten zelfs alle maten nog op voorraad had. Besteld en netjes binnen paar dagen in huis. Helemaal top!

Verkeerde maat ontvangen

Helaas de verkeerde maat schoenen ontvangen maat 41 i.p.v. 39. Kan gebeuren ik heb opnieuw maar 39 besteld

zeer goede bediening

zeer goede aankoop gedaan, perfect afgewerkte bestelling. alle gegevens van de bestelling en levering zeer correct

Makkelijk toegankelijke site.

Snel, duidelijk en goed te volgen!

Snel, duidelijk en goed te volgen!

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.