Zeer snel

Snelle verzending

Top! Snelle verzending gave schoenen!

Goede service, overzichtelijke webshop

Twee te leuke sweaters besteld maar helaas waren ze te groot..:( Volgende keer heb ik hopelijk meer luck!

Afspraak is afspraak

Goede kwaliteit zoals ik eigenlijk gewend ben van Nolten, goede communicatie over de levering en op tijd geleverd!

Snelle en goede levering

Duidelijke site,makkelijk bestellen en goede levering

Gewoon top!

Snelle levering van kwaliteitsmaatregelen!

Snelle vlotte service van perfect product

Zeer tevreden van mijn aankoop Communicatie en afhandeling verliepen vlot enn snel

Vlotte verzending

De schoenen werden vlot en netjes verstuurd, helaas pastten de schoenen niet. Zagen er wel zeer mooi uit

Mooie laarsjes

Zoals altijd bij Nolten mooie kwaliteit leren laarsjes. En prettig in de Sale, goed betaalbaar

Super service

Helemaal blij met mijn schoenen! Ze waren ook nog eens goed geprijsd. Dankjewel!

Snel en een mooi product!

Voldoet aan beschrijving.

Top, snel en zeer goede kwaliteit

Top, snel en zeer goede kwaliteit!

Jammer van de portokosten

Schoenen waren helaas te smal. Er zat geen retourlading bij. Dus dat werd ongeveer 8 euro portokosten

Geweldig en zeer verzorgd

Zeer goed en snel

Kan niet sneller

Snelle levering. Goed verpakt. Helemaal top.

Riem besteld, maar was beschadigd!

Had een leren riem besteld (69,-). Levering was snel, maar kwam niet in originele verpakking. Riem zat los in een grote doos. Het verkoop kaartje lag er ook los bij. De gesp was beschadigd en kon zien aan het gaatje dat de riem al gedragen was. De riem retour gestuurd.

Correcte service

De schoenen pasten spijtig genoeg niet. Het terugzenden en de terugbetaling verliepen heel vlot.

Prima, ga zo door.

Snel en prima levering

Heerlijke schoenen en snel geleverd.

Heel goed!!

Ik koop al jaren schoenen bij Nolten en nooit problemen en nu bij de online bestelling ook niet.

Prima levering

Goede prijs voor een prachtig paar Van Bommel schoenen, die ik met meer plezier draag door een goede prijs.

Correcte en snelle levering

Na bestelling werd mijn aankoop snel en keurig verzorgd afgeleverd

snelle levering.

Snelle bezorging, goede service

Snel bezorgd, goede terugzend service

Zorgvuldig verpakt

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.