Good price, fast delivery

Precies zoals het moet.

Goede info, goede site, goede financiële afhandeling. Wordt constant op de hoogte gehouden van levering en retouren. Ze hebben mijn volste vertrouwen.

zeer tevreden

goeie service

Makkelijk en snel geleverd

Makkelijk en snel geleverd

Vlot

Makkelijk te bestellen, snelle levering. De buitenste doos kan wel wat kleiner.

Korte levertijd en een goed product.

Prima service!

Het door mij bestelde artikel bevalt prima, het werd bijzonder snel verzonden in een uitstekende verpakking.

Super goede service! Snelle levering en omruiling in 1,2,3 in orde! Persoonlijke service,... Ik kan deze site aan iedereen aanraden!

Snelle levering!

Tevreden over de snelle levering en het was netjes verpakt.

Goede service!

M’n bestelde schoenen werden de volgende dag al geleverd. Helaas pasten ze niet waardoor ik ze terug heb gestuurd. Ook de retour is snel en netjes afgehandeld.

Helemaal tevreden

Mijn aankoop werd snel geleverd en het product voldeed aan mijn verwachtingen.

Prima website

Ik vind Nolten een prima website die doet wat hij zegt. Je bestelt wat je wil hebben en het wordt uiterlijk binnen twee dagen bezorgd. Ik heb Toms pantoffels gekocht in de sale. Ik heb deze pantoffels nergens zo voordelig kunnen vinden als bij Nolten. Ik ben een zeer tevreden klant.

Slechte kwaliteit

Ik heb een paar jaar geleden precies dezelfde schoenen gekocht het was goede kwaliteit, dus ik kocht deze schoenen maar de materiaal blijkt nep te zijn. Ik heb het niet aan gedaan, kan ik het nog terug sturen? Niet blij met de schoenen.

Goede kwaliteit schoenen! Fijne bezorg- en retourfaciliteit, heel gebruiksvriendelijk.

Prima service.

De schoenen werden netjes afgeleverd.

Topwinkel met uitstekende service op alle fronten!!

Altijd prettige vriendelijke service en hulpvaardig bij keuzes maken!

Goede keuze en correcte bezorging!

Zie boven

Riem was te klein.

Kwam mooi op tijd. Wachten nu op een nieuwe riem.

Gewoon goed

Zoals je het verwacht

Snelle levering netjes bezorgd

De schoen zijn zeer snel geleverd en de verpakking was degelijk. Het bestellen ging makkelijk.

Snelle en prima levering!

Snelle en prima levering!

Gewoon ptima

Snelle levering , jammer dat deze leest voor mijn voeten niet zo geschikt is.

Goede keuze in goede kwaliteit schoenen met vriendelijke bediening

zie boven

Goede service!

Helaas viel de pantoffel wat klein uit, dus geruild! Binnen no time was de grotere maat binnen :)

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.