Het artikel ruilen voor een maat groter was geen probleem. Goede service.

Vlotte service.

Ik kan deze winkel zeker aanbevelen.

Fijne snelle service

Snelle levering, goed verpakt. Na mijn bestelling telefonisch contact opnomen. Hier werd ik prettig en duidelijk geholpen! Ben blij met mijn aankoop!

prima service

alleen maar top

Snelle service, goed verpakt en een mooie korting meegepakt !

Fijne site. Nog gebeld om iets na te vragen over de bestelde schoenen. Direct, duidelijk en vriendelijk geholpen. Blij met mijn aankoop!!

Snelle service, goed verpakt en een mooie korting meegepakt !

Super service!

Bestelling na 2 dagen reeds ontvangen, goed verpakt. Duidelijke website. Mijn eerste bestelling maar er volgen er zeker nog!

Super service!

Fijne schoenen, snel geleverd

Helaas zijn niet overal de nette schoenen van Ban Bommel meer te koop maar gelukkig nog wel online bij jullie. Na deze besteld te hebben had ik ze binnen 2 dagen in huis. Heel fijn.

Fijne schoenen, snel geleverd

Prima service en snelle levering

Erg blij met mn schoenen

Goede service. Doet wat ze beloven. Mooi assortiment

Zie hierboven

heel goed

heel goed

Echt goed

Ik heb contact gehad en ze hebben alles snel en keurig opgelost. Ze hebben nog extrA gebeld om alles positief te bevestigen.

Redelijk

Na contact opgenomen te hebben over mijn maat schoenen zou het aangepast worden in de order. Bij ontvangst thuis alsnog verkeerde maat

Uitstekende service

Het bestelde product was op tijd geleverd en werd in de winkel met uiterste zorg ingepakt. Zeer vriendelijke verkoopsters.

snelle en probleemlose levering

uitstekend

Ik winkel graag bij Nolten

Mooie winkel met fijne collectie en vriendelijk personeel! Daarom bestel ik ook online met een gerust hart!

Ik winkel graag bij Nolten

Sneakers bij Nolten besteld, deze werden snel geleverd.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.