Fijne, klantgerichte schoenenwinkel

Voldoende keus uit hoogwaardige schoenen. Goede en klantvriendelijke service. Schoenen waren niet in mijn maat voorradig, maar werden twee dagen later thuis bezorgd. Passen goed, fijne schoenen.

veel keuze. snelle levering

mooie winkel (in The Mall) , veel keus. goede kwaliteit. ik heb in de winkel mooie laarzen gezien en gepast. maar omdat ik ook nog op Zalando2 paar had besteld, heb ik de laarzen bij Nolten niet direct gekocht. De verkoopster vond dat geen probleem, al raadde ze me wel aan niet lang te wachten met bestellen, omdat het snel gaat...de laarzen via Zalando waren geen succes en de Nolten laarzen direct online besteld. ben er nog steeds heel erg blij mee!!

Via vai schoenen besteld precies zoals afgebeeld! Snelle service

Ik had sneakers besteld. Zijn snel en netjes geleverd Helaas was de pasvorm niet helemaal goed en heb de schoenen geretourneerd. Dit kon kosteloos en eenvoudig.

Fijne website

Zeer snelle levering en bij het retourneren ook een fijne afwerking

Binnen 10dag geleverd. Top!

Een goed bedrijf

Makkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden, snelle bezorging van de hele mooie schoenen, makkelijk achteraf betalen wat super is geregeld en als klap op de vuurpijl nog een leuk kadootje voor het onderhoud van mijn schoenen. Hartelijk dank daarvoor een echte verrassing.

Voldoen aan de gestelde eisen

Deskundig geholpen in de winkel met een kopje koffie.

Perfect: customer service and the shoes!!

Perfect: customer service and the shoes!!

Snel en goed geleverd

Goede pasvorm.

Geweldige collectie en uitstekende service.

De winkels is zeer overzichtelijk met een zeer ruime en prachtige collectie. Het winkelpersoneel is top!

Uitstekende service!

Heel vlotte service!

Fijne, snelle en duidelijke communicatie

Levering was snel, klantenservice goed contact

Snelle service, juiste levering

De schoenen die ik bestelde werden correct geleverd

Snelle levering prima product

Na een retour vanwege een verkeerde maat een wederom een prima product ontvangen. Vlotte retourneren en terugbetaling.

Snelle bezorging

Tot mij verrassing zat er bij de schoenen een flesje reiniging middel, goede service

Snelle levering en mooie schoenen

Na het bestellen ontving ik geen orderbevestiging of iets dergelijks. Als klant fijn om te weten dat je bestelling en betaling ontvangen zijn.

Gemakkelijk besteld, vlot geleverd

Mooie collectie, prettig geholpen!

Online besteld en in de winkel opgehaald. Uitstekende logistiek.

Super winkel

Mooie winkel veel keus Goede service Ook handig dat ze spullen thuis sturen als ze het artikel niet op voorraad hebben

Gewoon zeer goed!

Wij zijn al heel lang klant bij jullie, dus dat zegt genoeg.

Men wordt prima geholpen door keurig opgeleide employees. De hoge kwaliteit van de schoenen voldoet aan onze wensen. Zijn er mogelijk klachten dan worden die klantvriendelijk en naar ieders tevredenheid opgelost.

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.